Ferm Werk organiseert pilot projecten met OKW – doet u mee?

Voor OKW is Ferm Werk niet zomaar een uitvoeringsorganisatie, het is onze uitvoeringsorganisatie die werknemers in Woerden een baan naar vermogen wil bieden. Enerzijds snappen wij dat Ferm Werk geen uitzendbureau is, anderzijds weten wij ook niet altijd waarom plaatsingen niet goed gaan of vacatures niet kunnen worden ingevuld door hen.

Om OKW-leden beter te informeren én om met meer succes potentiële werknemers te plaatsen door Ferm Werk zijn we een project gestart.
We gaan met een beperkt aantal OKW bedrijven verschillende pilot projecten doen die tijdens het OKW in Bedrijf, t.g.v. het 25-jarig jubileum van Ferm Werk, op 28 november worden gepresenteerd. Uiteindelijk moet dit ons als OKW-leden meer inzicht geven hoe Ferm Werk werknemers kan plaatsen bij ons, welke beperkingen er zijn, maar ook hoe we een verdiepingsslag kunnen maken met elkaar aan inclusief werkgeverschap.

Meer informatie over het Pilot Project treft u hier  Ferm Werk – P3-flyer

Wij zijn enthousiast over dit project en denken ook dat we het naar de samenleving verplicht zijn om hier energie in te steken.

Doet u mee?

Wanneer u mee wilt doen aan één van de zeven projecten van het Pilot Participatie Palet (P3) kunt u zich aanmelden via info@okwwoerden.nl.

Er is in deze pilot ruimte voor 8 deelnemende bedrijven, indien er zich meer dan 8 bedrijven aanmelden maken we een selectie waarbij we een optimale mix aan bedrijven creëren.

Op 16 april a.s. wordt er voor deze bedrijven een kick-off bijeenkomst georganiseerd via een informatieve lunch bij Ferm Werk van 12:00 tot 14:00 uur.

Uw aanmelding ontvangen we graag uiterlijk 25 maart.