Evenementen voor leden

Jaarlijks stelt OKW een interessante en gevarieerde evenementenkalender samen gebaseerd op de belangrijke pijlers; professioneel zakelijk netwerk, kennisoverdracht en belangenbehartiging.  Bij de organisatie van onze evenementen werken wij regelmatig samen met onze leden. De bijeenkomsten variëren van een gezellige borrel tot een interessant bedrijfsbezoek. 

Kortom, vele activiteiten voor ondernemers om op de hoogte te blijven van de belangrijke ontwikkelingen en elkaar te ontmoeten. Hieronder meer informatie over onze evenementen.
De planning hiervan vindt u op de agenda op deze site. 

OKWJaarvergadering

De Jaarlijkse Algemene Leden Vergadering wordt door OKW georganiseerd in het voorjaar. In deze vergadering worden het jaarverslag en het OKW beleidsplan besproken. 

OKWCafé

Een informele borrel die georganiseerd en gesponsord wordt door één of meerdere OKW-leden. Het OKWCafé vindt plaats in een Woerdens horecabedrijf. Bij uitstek een bijeenkomst waarbij ondernemers elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer. 

OKWOntbijt-OKWLunch-OKWDiner

Bij deze OKW bijeenkomsten geniet u van een heerlijk ontbijt, lunch of diner en is een inspirerende spreker aanwezig. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om collega-ondernemers te spreken. 

OKWInBedrijf

Tijdens het OKW in bedrijf bieden OKW leden u een kijkje achter de schermen van zijn of haar bedrijf. Ook organiseert OKW bedrijfsbezoeken op locatie bij interessante bedrijven buiten Woerden. Uiteraard is er tijdens deze bedrijfsbezoeken altijd voldoende mogelijkheid collega ondernemers te spreken met daarbij een lekker hapje & drankje.  

OKWKennissessies

Bij de OKW Kennissessies wordt de kennis die wij binnen ons ledenbestand hebben gedeeld met collega ondernemers of werknemers van onze leden. In sommige gevallen betreft het een onderwerp waarvoor wij een externe partij vragen. Tijdens deze sessies komen zeer uiteenlopende onderwerpen aan de orde. 

OKWNieuwjaarsreceptie

In de eerste werkweek van het nieuwe jaar organiseert OKW een feestelijke OKW Nieuwjaarsreceptie. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes ontmoeten de Woerdense ondernemers elkaar in het nieuwe jaar. Daarbij traditiegetrouw de nieuwjaarspeech van onze voorzitter! 

OKWGolfdag

Voor de geoefende golfers organiseren wij een Texas Scramble wedstrijd en voor de niet geoefende golfers een golfclinic. Deze dag sluiten we af met een gezellig diner of buffet. Naast individuele deelname waarbij u in een flight wordt ingedeeld is het ook mogelijk om met uw bedrijf één of meerdere flights te reserveren. Wij proberen deze golfdag altijd op een leuke en uitdagende golfbaan te organiseren.

OKWZeildag

Niet alleen voor de ervaren zeilers onder ons maar ook voor diegenen die dit leuk vinden en graag een keer willen doen organiseren wij de OKW Zeildag. Samen met andere ondernemers zeilt u onder professionele begeleiding van een instructeur of gevorderde OKW Zeiler over de plassen. Naast individuele deelname waarbij u in een zeilboot wordt ingedeeld is het ook mogelijk om met uw bedrijf één of meerdere zeilboten te reserveren. Een leuke sportieve dag die we afsluiten met een gezellige BBQ.