Wilt u een OKW Take A Break organiseren? Laat het ons weten!

De OKW Take a break’s vervangen de toch iets wat onder het stof geraakte OKW Kennissessies en zijn dit jaar geintroduceerd binnen OKW.  Het is onze bedoeling deze met regelmaat door het jaar heen te organiseren. Het zijn korte bijeenkomsten waarin onder het genot van een broodje (ontbijt of lunch) interessante en actuele onderwerpen onder de aandacht gebracht worden. OKW Take A Break’s worden bij voorkeur door of op uitnodiging van leden van OKW verzorgd.

De primeur was dit jaar voor SAA Boogaard, in november organiseerden zij met succes een ontbijtsessie over het belangrijke onderwerp; de veranderende pensioenwet 2023! Ruim 35 OKW leden en/of medewerkers van OKW leden waren te gast bij de Hall en gingen na een lekker ontbijtje met de nodige belangrijke informatie over dit onderwerp richting de zaak / het werk!

Ook in 2023 willen wij gebruik maken van de onschatbare kennis en kunde onder onze leden. Beschikt u over waardevolle en voor ondernemers relevante informatie, laat het ons weten! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheid een OKW Take A Break te organiseren.