Van Os en Partners – VOEP | nieuw OKW-lid

Als wij het niet kunnen regelen… dan kan het niet!
Bas Kemp is zelfstandig hypotheekadviseur bij VOEP Hypotheken & Verzekeringen en is gespecialiseerd in hypotheken met een zakelijk inkomen. Samen met Remco van Os en Wim van Arnhem is hij een bekende in de Woerdense hypotheekmarkt en adviseren zij voornamelijk ondernemers bij het kopen van een eigen woning of woningen voor de verhuur. Van Os en Partners (kortweg VOEP) is in 2006 gestart en is een voortzetting van HypotheekDesk Het Groene Hart, Patoir & Van der Vlugt en H&L Hypotheken in Woerden.

Welkom bij VOEP
Je wilt graag een huis kopen voor eigen bewoning of om te verhuren,  jouw woning verduurzamen,  jouw lasten verlagen, een woning overnemen na een scheiding of jouw huis verbouwen. Met de juiste hypotheek kunnen wij ervoor zorgen dat jouw wens zo optimaal mogelijk gerealiseerd wordt. Ook voor kredieten, zakelijk onroerend goed en verzekeringen kunnen wij een passende oplossing bieden. Zo heb je bij ons alles onder één dak.

Onafhankelijk en persoonlijk advies
Onze adviseurs halen voor jou alles uit de kast om de hypotheek te regelen. Elke hypotheek is immers maatwerk. Door onze samenwerking met alle geldgevers ben je bij ons gegarandeerd van onafhankelijk advies en de laagste rente. Met zo`n 20 adviseurs verspreid over Nederland geven wij hypotheekadvies op maat, waar en wanneer de klant het wenst.

Interesse in de diensten van VOEP? Bel Bas Kemp 06-51419205 of Wim van Arnhem 06-51474212 als je in omgeving Woerden woont of kijk op www.voep.nl/onze-adviseurs/ voor een adviseur in jouw omgeving.