Van Eijk Advocatuur nieuw OKW lid!

Houd grip en overzicht bij geschillen en contracten
Per 1 april jl. is Björn van Eijk verder gegaan onder de naam Van Eijk Advocatuur, dé juridische trajectkennisbank voor de bouw, vastgoed en techniekbranche. Het bouwrecht, vastgoedrecht, huurrecht en contractenrecht zijn onze specialismen. Wij zijn een ervaren teamspeler van aannemers in de GWW en woning- en utiliteitsbouw, projectontwikkelaars, verhuurders, bouwadviseurs, gemeenten en technische installatiebedrijven. Daardoor kennen wij het gehele juridische en technische traject.

Houdt u graag grip op uw projecten, geschillen en contracten? Niet alleen nu, maar ook in de toekomst? Samen met u bedenken wij voor uw juridische vraagstukken verschillende scenario’s. Deze vertalen wij vervolgens snel naar een heldere visie, de beste tactiek en een voortvarende aanpak. Wij boeken het beste resultaat voor u door verder te kijken dan alleen de juridische aspecten. Daarom werken wij altijd samen met ons vaste netwerk van bouwadviseurs en kostendeskundigen, contract- en projectmanagers, verzekeringsspecialisten en specialisten op het terrein van het aanbestedingsrecht en het omgevingsrecht.

Zo krijgt u een breder antwoord op uw vraag en houdt u grip op de situatie! Wilt u ook de juiste tactiek bij de oplossing van uw geschillen en onderhandelingen over contracten? Kijk voor meer informatie op www.vaneijkadvocatuur.nl.”