Update 9 – Gewijzigde bedrijfsvoering

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Zij brengen dit graag onder uw aandacht.  Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten!

UNISECO B.V.
Gelukkig is in deze tijd niet alles kommer en kwel qua ondernemen. Bij Uniseco zijn al onze beveiligers heel druk met het naleven van de anti corona maatregelen door beveiliging te leveren bij ruim 25 bouwmarkten en supermarkten in heel Nederland. Ook verzorgen wij extra beveiligingstaken voor gemeentes en ziekenhuizen.

Naast als deze extra werkzaamheden voeren wij extra surveillancerondes uit bij de ruim 400 bij ons aangesloten bedrijfspanden en woningen in de gemeente Woerden. Uiteraard zijn al deze extra werkzaamheden interessant voor onze bedrijfsvoering maar ook wij zien liever alles weer zo snel mogelijk terugkeren naar de normale vorm van samenleving en ondernemen die wij met zijn allen gewend zijn. Ons beleid is al jaren om zoveel mogelijk lokaal zaken te doen en dat is zeker in deze tijd nog belangrijker gebleken. Steun elkaar en koop lokaal. Kijk voor meer informatie op www.uniseco.nl.

STADSHART WOERDEN
Woerdens Lint –  Woerden vandaag, 7 april om 13:00 uur start BIZ Vereniging Stadshart Woerden met het initiatief #WoerdensLint. In het kader van ‘afstand verbindt’ staat de binnenstad van Woerden de komende tijd in het teken van strepen en lijnen, die symbolisch alle Woerdenaren met elkaar verbindt.

Het eerste project van dit initiatief haakt aan bij de stoepkrijt challenge. Op het Kerkplein wordt een groot hart getekend, waarvandaan lijnen lopen naar de winkels, horeca, bewoners van de binnenstad en verder. Dus aan elk kind de vraag, om ook zijn of haar straat te verbinden. Maak alvast een streep door je straat en kijk of je verbinding kunt zoeken met een andere straat, zodat heel Woerden nog vóór de Pasen met elkaar verbonden is!

Aan alle volwassenen, die ook hun streepje willen bijdragen de vraag om óók met stoepkrijten 1,5 meter afstand te houden, en je eigen krijtjes te gebruiken.

RALPH VOET – PROJECTEN MET AANDACHT
Het coronavirus houdt de hele wereld bezig en ook voor ons land is dit helaas niet zonder gevolgen.

Er zijn bedrijven die zich in deze tijd nog staande kunnen houden door aangepast te werken, maar helaas zijn er ook bedrijven die deze mogelijkheid niet hebben en hun deuren hebben moeten sluiten, wat wij uiteraard betreuren. Wij willen in ieder geval iedereen veel sterkte wensen in deze toch wel rare en nare tijd!

Wij hebben onze maatregelen getroffen om onze klanten nog zoveel als mogelijk van dienst te kunnen zijn, maar zijn hierbij ook afhankelijk van toeleveranciers met eventuele voorraden en fabrikanten die (nog) kunnen produceren en leveren. Het een staat met het ander zolang dit kan.

Thuisblijven en waar mogelijk ook thuiswerken is het advies en het is fijn om te zien dat hier goed gehoor aan wordt gegeven. Om het ergonomisch verantwoord thuiswerken te stimuleren hebben wij voor deze tijd een actie bedacht! Voor thuiswerkers leveren wij in de maanden april en mei een Arbo verantwoorde bureaustoel met uitstekend zitcomfort voor het scherpe tarief van € 189,00 exclusief BTW. De stoel wordt hiervoor zonder extra kosten gemonteerd thuisbezorgd en heeft een on-site garantie van 5 jaar.

Bij interesse kunt u een email sturen naar welkom@ralphvoet.nl.