Update 6 – Gewijzigde bedrijfsvoering

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Zij brengen dit graag onder uw aandacht.  Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten!

SELECT CAR LEASE
Het Coronavirus heeft op vele bedrijven een behoorlijke impact. Juist in deze periode, willen wij er graag voor jullie zijn. Wij vinden het daarom belangrijk om jullie via deze weg te informeren over onze getroffen maatregelen.

Het merendeel van onze collega’s werkt sinds eind vorige week vanuit huis. Vanuit huis zijn wij zowel telefonisch als per mail uitstekend bereikbaar. Bij ziekteverschijnselen (ook een lichte verkoudheid) zijn collega’s thuis en

in geen geval op het werk. De voertuigen worden contactloos opgehaald, sleuteloverdracht vind plaats met gedesinfecteerde bakjes en voertuigen zijn schoongemaakt met desinfecterende middelen.

Wij bieden voertuigen aan voor Zorgpersoneel en Horeca in Woerden en omgeving met versoepelde omstandigheden zonder looptijd. Ook hebben wij 5 auto’s voor drie maanden gedoneerd aan #zorghelden.

Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.selectcarlease.nl

 FYSIOTHERAPIE ASSOCIATIE EEWOLD C.S.
Tijdens de huidige Corona epidemie, moeten wij van het RIVM binnen de praktijk 1,5m afstand houden van onze patiënten. Dit is voor ons een behoorlijke uitdaging. Daarom maken wij vanaf heden gebruik van telefonische- of video-consulten waarbij wij uw klachten op afstand kunnen beoordelen en u via de mail gerichte oefen-video’s kunnen toesturen.

Bij uiterste noodzaak zijn nog behandelingen binnen de praktijk mogelijk, maar slechts ‘hands-off’ op 1,5m afstand, waarna onze praktijk maximaal gedesinfecteerd wordt. Mocht u klachten hebben, waarbij geen uitstel van behandeling mogelijk is, stuur dan even een mail naar ons voor nader overleg: praktijk@eewold.nl

GRANT THORNTON
In deze barre, uitdagende en tegelijk fascinerende tijden is het zoeken naar waar u als ondernemer behoefte aan heeft. De informatiestroom die u ontvangt is enorm en tussen alle mails door wordt ook nog verwacht dat u aandacht besteed aan uw personeel en de business zo goed en kwaad als het gaat draaiende houdt. De snelheid waarop de ontwikkelingen zich opvolgen en de daarbij behorende stroom aan data is ook nieuw en past tegelijkertijd in deze nieuwe economie, de nieuwe werkelijkheid. Een werkelijkheid die voor een ieder anders zal zijn in het post corona tijdperk.

Om u als ondernemer van dienst te kunnen zijn heeft Grant Thornton een specifieke webpagina geopend. Via onze coronavirus hub pagina houden wij u graag op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en maatregelen, die voor u als ondernemer belangrijk kunnen zijn. Maatregelen die een (wezenlijke) bijdrage kunnen leveren aan het in continuïteit laten voortbestaan van uw onderneming of het straks weer laten groeien van uw onderneming door optimaal gebruik te maken van de kansen! Ook heeft Grant Thornton een coronacrisisteam paraat (online) om alle vragen over de impact van de coronacrisis op en/of uw onderneming te beantwoorden of vragen waar u als ondernemer van wakker ligt.  Dit crisisteam kunt u bereiken op 088 6769299. Mocht u mij willen bellen of mailen, dan kunt u mij bereiken op 088-6769120 of via sebo.havinga@nl.gt.com