Update 5 – Gewijzigde bedrijfsvoering

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Zij brengen dit graag onder uw aandacht. Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten!

GOEDSIGN
De Corona Crisis raakt ons allemaal, je moet als ondernemer nu heel stevig blijven staan, voor je personeel, voor je klanten, voor jezelf. Goedsign kan je helpen met 1,5m afstand stickers, posters en andere maatregel aanduidingen. Wij denken ook graag mee als het gaat om uw personeel of klanten even te bedanken. Voor steun, het geven van vertrouwen of een opbeurende boodschap kunt u bij ons terecht voor een spandoek, een social media bericht, net wat nodig is om in contact te blijven.

We proberen met elkaar en voor elkaar te zorgen zodat we zo goed mogelijk door de crisis komen, toen, nu en straks. Kijk voor meer informatie op goedsign.com.

ESH MEDIA
Media en communicatie staat in de lijst van cruciale beroepsgroepen. Tijdens deze periode is communicatie met en tussen elkaar heel belangrijk. Denk aan aangepaste openingstijden, nieuwe bezorgservice, bedrijfsaanpassingen, maar ook regelingen, informatie over Corona, veiligheid- en voorzorgmaatregelen. Er wordt bij ons snel geschakeld, zodat je de boodschap z.s.m. kan communiceren.

Daarbij kunnen wij ook helpen bij de opmaak die je in ieder geval tot 6 april van ons krijgt. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 telefonisch en per mail bereikbaar. Wij zullen altijd denken in oplossingen, maar werken nu even met minder krachten in de komende weken. Laten we elkaar steunen en verrijken de komende weken en er het beste van maken. #steunelkaar

Kijk voor meer informatie op eshmedia.nl.

 BEST WESTERN CITY HOTEL WOERDEN
Gezien de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus hebben wij helaas – met een gezond (ondernemers)verstand  moeten besluiten ons hotel te Woerden tijdelijk te sluiten.  Wij hopen voor iedereen dat deze situatie spoedig voorbij zal zijn zodat we onze deuren weer wagenwijd voor jullie kunnen openen!

Heeft u vragen/opmerkingen of wilt u contact. Mail ons dan gerust: info@bestwesternwoerden.nl.

Directie & Team Best Western City Hotel Woerden!