Update 4 – Gewijzigde bedrijfsvoering

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Zij brengen dit graag onder uw aandacht.  Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten!

HIGHQ
HighQ ziet dat door het Corona virus ondernemers hun plannen moeten bijstellen of zelfs noodscenario’s moeten bedenken. In deze tijd is het goed elkaar te helpen en daarom biedt HighQ graag haar Finance professionals aan tegen kostprijs, speciaal voor OKW leden. Doorrekenen scenario’s, bijstellen budgetten en inzicht geven in liquiditeit en solvabiliteit zijn allemaal voorbeelden van diensten die wij aan ondernemers kunnen aanbieden.

HighQ werkt gedurende de periode van de Corona-maatregelen vanuit huis of kantoor aan de cijfers van onze klanten. Met behulp van een video verbinding lichten we de uitkomsten toe en geven we advies.

Voor meer informatie neemt u contact op met: HighQ – Peter van den Herk –  pvherk@HighQ.nlwww.highq.nl. 

DE HALL BURGEREI & ZAKENLUI
Met pijn in het hart, sluit de HALL vanaf vandaag 26/03 óók de keuken. De aangescherpte maatregelen en de dringende vraag of we allemaal zoveel mogelijk thuis willen blijven, hebben ons doen besluiten te stoppen met bezorgen en afhalen. Dit houdt in, dat we ook stoppen met de Buurman & Buurman daghappen bij Jumbo Polanen en Jumbo Bijlsma. Gezondheid gaat vóór alles.

Bij deze willen we iedereen bedanken, die ons de afgelopen week gesteund heeft, door iets bij ons te bestellen! We gaan natuurlijk niet stil zitten de komende tijd. We gaan aan de slag met nieuwe recepten en nieuwe ideeën. Zodra het weer kan, hopen we jullie snel weer te zien in de HALL. Voor meer informatie kijkt u op: www.dehall.nl.

REVICONBAROSTA
ReviconBarosta is een las- en constructiebedrijf in RVS plaatwerk. Veel van wat we doen wordt onder ‘gecertificeerd’ laswerk verstaan. Wij bevinden ons in de gelukkige omstandigheid dat we meer dan voldoende werk hebben, en zeker na de Pasen hebben we een uitdaging om een grote order de deur uit te krijgen.

Indien er Metaalbedrijven in de omgeving zijn, die zich geconfronteerd zien met minder werk, en wellicht mensen over hebben, dan bied ik aan, dat ze contact met ons opnemen, om te zien of er mensen (tijdelijk) bij ons onder te brengen zijn. Dat geldt voor lassers, kanters en all-round medewerkers. Dat kan voorkomen dat er wellicht afscheid genomen moet worden van goede gekwalificeerde mensen.

Wij zijn gevestigd aan de Klompenmakersweg 9 te Woerden. Ondernemers die hier mogelijkheden zien mogen contact opnemen met: ReviconBarosta – Eric Hengst – e.hengst@reviconbarosta.nl  – www.reviconbarosta.nl.