Update 2 – Gewijzigde bedrijfsvoering

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Wij brengen dit graag onder uw aandacht. Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten! 

 ABS AUTOHERSTEL AD DE GOEY
Naast de door het RIVM aanbevolen maatregelen als extra handen wassen, geen handen schudden, afstand houden en het extra reinigen van deurklinken etc. heeft ABS Ad de Goey ook de volgende mogelijkheden als optie:

  • Ophaal en terugbrengservice: we halen uw auto op en brengen hem na herstel, fris gewassen weer terug.
  • Schadeopname op afstand: we kunnen vaak de schade opnemen op basis van foto’s of zelfs een face-time gesprek.

We gebruiken hiervoor ons email-adres: info@absaddegoey.nl en ons mobiele telefoonnummer 06-15310275. U mag ons ook foto’s sturen via what’s app (hetzelfde nummer). Start de fotoserie svp met een overzichtsfoto waarop het kenteken zichtbaar is, daarna detailfoto’s van de schade. Wij zullen het oppakken en z.s.m. contact met u opnemen. Voor meer informatie kijkt u op; https://www.absautoherstel.nl/site/vestigingen/provincie/utrecht/addegoey

FOODPARTNERS
De eerste week van de Horeca afsluiting zit er bijna op. Met elkaar moeten we ervoor zorgen dat we de rust bewaren. Wij zijn een Horeca groothandel dus u begrijpt dat onze handel momenteel geheel stil ligt en we weten net als u niet voor hoe lang. In deze bijzondere omstandigheden hebben wij ontheffing gekregen om onze voorraden ook aan particulieren te verkopen.

Daarom nodigen wij u graag uit om zaterdag 21 maart tussen 09.00 en 13.00 uur bij ons te komen hamsteren. Wij verzoeken u wel vooraf een afspraak te maken met Sander de Boer op 06 – 51352248. Bezoek ons op Oostzee 20 – Woerden, meer informatie over FoodPartners treft u op https://www.foodpartners.nl/over-ons.html

WOERDEN MARKETING – VVV WOERDEN –  HET KAASPAKHUIS
Per 23 maart gaat VVV Woerden en het Kaaspakhuis dicht tot en met 6 april. Het kantoor van Woerden Marketing blijft open met gereduceerde inzet van personeel. Voor meer informatie omtrent hotels, restaurants, winkels en andere branches houden wij bewoners en bezoekers via beleefwoerden.com op de hoogte. https://www.beleefwoerden.com/nl/plan-je-bezoek/het-coronavirus.

 WESTDAM NETWERK NOTARISSEN
Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is en dit niet door de overheid wordt ‘verboden’. Vanzelfsprekend nemen wij alle maatregelen in acht die de overheid in het kader van het COVID 19-virus (coronavirus) neemt. Onze dienstverlening zal daardoor wel anders zijn. Zo geven we geen handen en bewaren we een veilige afstand.

Voor de veiligheid van onze cliënten en onszelf verzoeken wij cliënten alleen naar ons kantoor te komen als zij geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaren. Als u niet naar ons kantoor kunt of wilt komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen bijvoorbeeld ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden en in bepaalde gevallen is ondertekening van een akte per volmacht mogelijk.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze website https://netwerknotarissen.nl/kantoren/westdam-netwerk-notarissen.