Update 18 – Gewijzigde bedrijfsvoering OKW-leden

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Zij brengen dit graag onder uw aandacht. Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten!

HOFCLUB WERKEN & VERGADEREN IS KLAAR OM VERGADERGASTEN TE VERWELKOMEN! 
De versoepelingen zijn er. Iedereen in de horeca- en eventbranche is druk bezig om alles goed én veilig te organiseren. Wij ook. Vanaf 1 juni zijn, in eerste instantie, kleine groepen van 30 personen welkom.

Maar wij snappen ook dat het nog steeds spannend blijft, welke richting gaat het op? Kunnen we al gaan inplannen? Willen collega’s, vergadergasten en cursisten al wel samenkomen? Hoe graag we ook willen we moeten met z’n allen scherp blijven. Benieuwd hoe wij onze gasten veilig kunnen ontvangen? Bekijk dan dit filmpje: https://www.hofclub.nl/vergaderen/corona-maatregelen-hofclub/.

Sinds kort is het mogelijk om online uw bijeenkomst te plannen. Check de beschikbaarheid, tarieven en ontvang direct een offerte. Met uw eigen account is dat erg makkelijk. Kijk nu op onze website hoe dat er uit ziet en ga aan de slag!  

Hofclub Werken & Vergaderen
Locatie Woerden | Utrecht