Update 17 – Gewijzigde bedrijfsvoering OKW-leden

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Zij brengen dit graag onder uw aandacht. Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten!

DRIEMAN GARANTIEMAKELAARS
Ook in onze branche hebben wij uiteraard te maken met de gevolgen van alle maatregelen die dit virus met zich meebrengt. Echter alle normale werkzaamheden kunnen gelukkig wel doorgang vinden zij het in aangepaste vorm. Wij volgen de richtlijnen die onze brancheorganisatie NVM heeft vastgesteld aan de hand van nationale regels. Concreet houdt dit in dat we bezichtigingen in onze woningen met maximaal 2 personen kunnen laten doorgaan waarbij we 1,50 meter uiteraard in acht nemen en voldoende materialen bij ons hebben voor de hygiëne. Ons kantoor is grotendeels gesloten voor publiek om ook hier de risico’s voor onze klanten en medewerkers tot een minimum te beperken. Gelukkig kunnen wij in tegenstelling tot een hoop andere ondernemers in Woerden en met name in onze binnenstad wel gewoon doorwerken en ondernemen. Als letterlijk “goede” buur in de binnenstad willen wij deze ondernemers waar mogelijk ondersteunen vandaar dat wij op dit moment een “Samen Sterk” actie hebben lopen om hen via onze opdrachtgevers een steuntje in de rug te geven in deze moeilijke tijden. Hieronder een beknopte omschrijving hoe dit in zijn werk gaat.

Samen maken wij ons sterk!
Als jouw makelaar weten we als geen ander hoe belangrijk een fijne woonomgeving is. Winkels, horeca, theater maar ook verenigingen spelen daar een enorm belangrijke rol in.
In deze tijd hebben onze lokale ondernemers onze steun hard nodig.
Geef jij ons de opdracht tot verkoop van jouw woning dan ontvang je van ons een cadeaubon van een lokale ondernemer naar keuze t.w.v. €150,-.

In Woerden ondersteun je naar eigen keuze:

  • Winkelier
  • Vereniging
  • Horeca
  • Cultuur

Je ontvangt de cadeaubon en de ondernemer ontvangt zijn geld. Afhankelijk van de branche kun je je cadeaubon direct of later gebruiken.
Schakel je ons in voor aankoopbegeleiding of mogen wij voor jou taxeren dan ontvang je een cadeaubon van €50,-.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 0348-431919 of mail naar woerden@drieman.nl of ga naar onze website www.driemanwoerden.nl