Update 15 – Gewijzigde bedrijfsvoering OKW-leden

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Zij brengen dit graag onder uw aandacht. Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten!

BEST WESTERN CITY HOTEL WOERDEN
Best Western City Hotel Woerden opent op 18 mei weer haar deuren. We kijken er naar uit onze gasten te ontvangen volgens de richtlijnen van het RIVM op een veilige maar vertrouwde gastvrije wijze.  Met behulp van de medewerkers van het zusterhotel in Gouda wordt er ook de mogelijkheid geboden om te dineren in het hotel. De gerechten worden dagelijks vers bereid met ingrediënten die u een basis geven voor een goede gezondheid.

Vooralsnog is het hotel geopend van maandag tot en met donderdag en sluit het op de vrijdag na het ontbijt weer tot de volgende maandag. Zodra de vraag naar de weekenden ook weer op gang komt is het hotel ook weer in de weekenden geopend. Voor vragen, informatie of reserveringen kunt u ons bereiken; 0348 – 748374 of mail naar info@bestwesternwoerden.nl. Ook kunt u contact opnemen met onze salesmanager Tanja van Veen; 0624326032 of T.van.Veen@bestwestergouda.nl


BUITENPLAATS KAMERYCK
Na ruim 1,5 maand gesloten te zijn is het bij Buitenplaats Kameryck weer mogelijk je te bekwamen in de golfvarianten Pitch&Putt en voetgolf. Er gelden voorlopig wel strenge voorwaarden. Zo heeft iedereen maximaal twee uur speeltijd. Per hole mogen maximaal 3 personen zijn die 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Het terras van Kameryck blijft op last van de overheid nog gesloten. Iets bestellen en mee de baan op nemen kan wel.
Kijk voor meer informatie op: https://kameryck.nl/activiteiten