Update 14 – Gewijzigde bedrijfsvoering OKW leden

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Zij brengen dit graag onder uw aandacht. Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten!

BOERDERIJ DE BOERINN
Na een aantal weken zonder activiteiten bij de Boerderij de Boerinn kunnen we gelukkig weer iets gaan doen! Van de gemeente Woerden hebben toestemming gekregen om onze kano’s te verhuren onder RIVM/gemeentelijke voorwaarden. Naast contactloos betalen en voldoende hygiëne wordt als voorwaarde gesteld dat je maximaal met 2 personen in een kano mag. Een uitzondering hierop zijn kanoërs uit hetzelfde huishouden.

Wij hebben dit bekend gemaakt via de borden van ESH Media en onze Social Media. Al snel bleek dat veel mensen er graag op uit willen tijdens de komende meivakantie en een kano hebben gehuurd. Kortom; gelukkig toch nog wat positiviteit in deze bizarre periode!

Kijk voor meer informatie op: https://www.deboerinn.nl/activiteit/kanovaren/

GRANT THORNTON
Speciaal voor mkb-ondernemers organiseert Grant Thornton op vrijdag 24 april van 16.00u tot 17.00u een webinar (terugkijken kan ook als je jezelf hebt aangemeld) waar de thema’s personeel & technologie centraal staan.

Je krijgt antwoorden op vragen als: Welke kostenbesparingen zijn mogelijk op korte termijn voor flexibel en vast personeel? Welke aanpassingen in arbeidsvoorwaarden zijn mogelijk om thuiswerken te faciliteren? Wat zijn de nieuwe risico’s en uitdagingen op gebied van cyber security in tijden van corona en wat kan ik er aan doen de risico’s te beperken? Wat kan ik als onderneming zelf doen om de risico’s te beperken?

Voor meer informatie en aanmelding voor dit webinar kijk je op: https://www.grantthornton.nl/evenementen/20200424-hoe-ga-ik-zorgvuldig-om-met-mijn-personeel-en-borg-ik-mijn-cyberweerbaarheid/