Update 13 – Gewijzigde bedrijfsvoering OKW leden

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Zij brengen dit graag onder uw aandacht. Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten!

TEMPERATUURCHECK – DENKEN IN OPLOSSINGEN door INFOZUIL NEDERLAND – BRN BRANDBEVEILIGING – DIGFLEXRECLAME
De Wereldgezondheidsorganisatie heeft onderzocht welke verschijnselen het meest voorkomen bij patiënten die zijn besmet met het coronavirus. Hieruit blijkt dat 87,9 % van de Coronapatiënten symptomen van koorts heeft. Het advies van de overheid is dan ook, bij koorts blijft thuis.

Helaas is het Covid-19 virus op korte termijn nog niet opgelost. Om toch veilig te kunnen doorwerken in deze tijd hebben drie Woerdense bedrijven de handen ineengeslagen en lanceren zij gezamenlijk de TemperatuurCheck. Een tablet die door het maken van een gezichtsscan snel en eenvoudig de lichaamstemperatuur van medewerkers en bezoekers kan meten. Wie verhoging of koorts heeft gaat naar huis.

Op die manier zorgt u voor een veiligere werkomgeving voor uw medewerkers en kunnen bedrijfsactiviteiten gewoon doorgaan, maar wel rekening houdend met de overheidsmaatregelen.

Ook voor de horeca- en sportgelegenheden kan de TemperatuurCheck een goed hulpmiddel zijn als zij straks weer opengaan. Door het oplichten van het rode licht en afgaan van het alarm weet de bezoeker dat hij de horeca- of sportgelegenheid niet mag betreden. Wel zo veilig voor personeel en overige bezoekers.

De TemperatuurCheck wordt gebruiksklaar geleverd en is voorzien van een wandsteun. In de meeste gevallen is de TemperatuurCheck aansluitbaar op bestaande toegangscontrolesystemen.

TemperatuurCheck is een samenwerking tussen drie Woerdense lokale partijen:

Infozuil Nederland
BRN Brandbeveiliging
DigFlexReclame

Kijk voor meer informatie op: www.temperatuurcheck.com.

 

DE HALL BURGEREI & ZAKENLUI  –  BUURMAN & BUURMAN TERUG VAN WEGGEWEEST!
De HALL crew staat te popelen om weer aan de slag te gaan.  En dat doen we door terug te gaan naar onze roots, waar het ooit allemaal mee begonnen is:

Buurman & Buurman (On)gewoon lekkere happen voor thuis. Om het leven een stukje makkelijker én lekkerder te maken.
Vanaf woensdag 22 april kun je iedere week genieten van 2 ongekend heerlijke daghappen! Afhalen en bezorgen. We maken deze iedere week bekend op Buurman’s Facebook & Instagram! Kijk voor de menu’s en meer informatie op: www.dehall.nl/buurman-buurman.