Update 11 – Gewijzigde bedrijfsvoering

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Zij brengen dit graag onder uw aandacht. Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten!

VDP EVENTS
VDP events helpt ondernemers de komende tijd om hun bedrijf klaar te stomen voor de ‘1,5m samenleving’. Zo kunnen wij scheidingswanden van plexiglas plaatsen en afstandsstrepen aanbrengen op de vloer. Hierdoor kunnen Woerdense ondernemers veilig hun producten blijven verkopen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Ook voor de horeca ondernemers kan dit een oplossing zijn. Restaurants kunnen met zo’n constructie veilig de maaltijden af laten halen. Een voorbeeld daarvan is Stadshotel Woerden waar wij een mooie plexiglas afhaalconstructie geplaatst hebben. Indien dit interessant is voor uw business, neem dan contact met ons op via 0348 688 003, 06 53 13 07 53 (Thijs) of via mail info@vdpevents.nl. 

AUTOCENTRUM VAN VLIET
Het voelt misschien gek…  gek om nu op pad te gaan om een auto te kopen. Daarom hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met een online showroom. Hier kunt u zich volledig digitaal voorbereiden op de aankoop van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Wilt u vervolgens meer weten? Plan dan in de online showroom een (virtuele) afspraak met een verkoopadviseur. Wij komen ook graag naar u toe, voor een proefrit en/of taxatie op locatie. Veilig? Ja! Uiteraard volledig conform de RIVM richtlijnen.

Ook onze werkplaats staat in deze tijd voor u klaar. Uiteraard nemen onze serviceadviseurs en monteurs de RIVM regels ook uiterst serieus. U kunt dus veilig langskomen voor onderhoud of reparatie van uw auto. Vindt u dat toch niet prettig, dan bieden wij een haal- en brengservice. Wij reinigen daarbij uw auto grondig voor en na het onderhoud of reparatie.

Wij dragen ook ons steentje bij aan de maatschappij. Hoe wij dat doen? Wij ondersteunen initiatieven die bijdragen aan de zorg. Heeft u of kent u een regionaal bedrijf dat bijdraagt de strijd tegen Corona? Kunt u hierbij ondersteuning gebruiken in uw mobiliteit? Neem dan contact met ons op. Wij hebben nog een aantal auto’s ter beschikking voor deze helden.

https://www.autocentrumvanvliet.nl/onlineshowroom

WP KOFFIE EN THEE
Houdt uw koffiemachine in top conditie tijdens de coronasluiting!

Wij willen collega-ondernemers erop attenderen goed om te kijken naar de koffiemachine wanneer het kantoor geheel gesloten is. Hieronder wat tips om ervoor te zorgen dat uw machine in topconditie blijft. Mocht u twijfelen omtrent een of ander kunt u natuurlijk altijd even met ons contact opnemen via info@wpkoffieenthee.nl of 0348-745564.

Het allerbeste voor de machine is aan laten staan. Zeker bij machines die altijd aan staan is het beste: de situatie behouden zoals die altijd is. Maar omwille van het stroomgebruik is uitzetten the next best thing. Belangrijk is dan wel: als we weer naar kantoor kunnen – niet zomaar zelf aanzetten.

De eerste stap is, als dat nog niet is gebeurd, de machine volledig schoonmaken en uitzetten. De stekker hoeft er niet uit, de hoofdschakelaar omzetten is voldoende. De volgende stap is de watertoevoer afsluiten. Doordat na uitschakelen het water in de machine afkoelt, kunnen de pakkingen uitdrogen. Die pakkingen zijn ontworpen om optimaal te presteren bij hitte. Als de machine afkoelt, krimpt hij, overdreven gezegd. In het ergste geval kan een pakking dan gaan lekken of zelfs losraken. Als de watertoevoer niet dicht is, kan dat een forse lekkage tot gevolg hebben.

Stilstaand water kan op de lange termijn nadelige gevolgen hebben voor de machine. ‘Het is lastig te voorspellen welke gevolgen precies. Dat is per machine verschillend. Het beste is dan ook de boiler leeg te laten lopen en weer vullen met schoon water.
Gebruikt u verse melk in de machine zorg er dan voor dat de onderdelen die in contact komen met de melk goed gereinigd en droog zijn. Haal de bonen of gemalen koffie uit de container deze zijn na de sluiting niet meer bruikbaar. De oliën en vetten in de koffie gaan kleven in het maalwerk waardoor deze vast kan lopen. De lege containers reinigen en weer terugplaatsen zo kunt u na de sluiting weer fris aan de koffie! Voor meer informatie kijkt u op www.wpkoffieenthee.nl.