Update 10 – Gewijzigde bedrijfsvoering

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Zij brengen dit graag onder uw aandacht. Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten!

HANS JONGERIUS AUTOGROEP
Hans Jongerius  continueert ook in deze periode haar normale bedrijfsvoering. Dit betekent dat onze showrooms en werkplaatsen gewoon geopend zijn; uiteraard volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast hebben wij onze dienstverlening uitgebreid om tegemoet te komen aan de vraag om op een, voor klant en collega, veilige manier gebruik te kunnen maken van onze services.

Is uw auto toe aan onderhoud maar verlaat u liever niet uw huis? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Oriënteert u zich graag op een nieuwe of gebruikte auto? Met ons nieuwe concept; De Digitale Showroom, kunt u de taxatie van uw huidige auto online laten plaatsvinden en heeft u contact met een van onze verkoopadviseurs via videobellen, Whatsapp of chat. Graag een proefrit maken, maar liever niet ons pand bezoeken? Kies dan voor de proefrit aan huis. Lees meer over onze Digitale Showroom op https://www.hansjongerius.nl/de-digitale-showroom/. Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar info@hjgroep.nl of bel ons op 0348 – 435 700.

Wij vinden het in deze bijzondere tijden ook belangrijk om lokaal ons steentje bij te dragen. Daarom steunen wij de actie #zorgheldenauto met de kosteloze inzet van een Renault Clio voor 3 maanden  Alle zorghelden bedankt voor jullie strijd tegen het Coronavirus! Kijk voor meer informatie over zorghelden op de website https://www.auto.nl/zorgheldenauto.

GRANT THORNTON
Volgende week woensdag (15 april) start Grant Thornton met een serie webinars voor ondernemers in het MKB. Tijdens deze webinars wordt stil gestaan bij actuele onderwerpen die ‘vandaag’, ‘morgen’ en/of ‘overmorgen’ voor hen interessant kunnen zijn tijdens en na het Corona tijdperk. In aankomende webinar zal liquiditeit en financiering centraal staan en de volgende staat al gepland op vrijdag 24 april. De inhoud van dit webinar bepalen wij aan de hand van de meest recente ontwikkelingen en de vragen die tegen die tijd actueel zijn. Hiervoor zal t.z.t weer een nieuwe uitnodiging voor worden gestuurd.

Voor het  webinar van 15 april kunt u zich aanmelden via deze link: https://www.grantthornton.nl/evenementen/20200415-webinar-hoe-zorg-ik-voor-de-continuiteit-van-mijn-onderneming/.

Daarnaast is deze ook te vinden op LinkedIn en Twitter.

Kunt u niet deelnemen aan dit webinar? Meld u dan toch aan. Enkele dagen nadat het webinar heeft plaatsgevonden sturen wij u een opname van dit webinar toe.