Update 1 – Gewijzigde bedrijfsvoering

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Zij brengen dit graag onder uw aandacht. Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten! 

DE HALL BURGEREI & ZAKENLUI
De HALL moest, net als alle andere horeca, de deuren sluiten. Ook het Intechnium Gebouw is leeg, trainingen en vergaderingen zijn afgelast. De HALL legt de focus op het bezorgen van lunchpakketten aan bedrijven waar nog wél gewerkt wordt, maar waar de bedrijfskantines gesloten zijn. Dan kunnen deze harde werkers van hun lunch genieten op hun eigen werkplek, op veilige afstand van elkaar. Of (nog beter!) het lunchpakket is ook ideaal te combineren met een pauze wandeling in de frisse buitenlucht!

Daarnaast is de HALL “back to it’s roots”. De HALL is ooit ontstaan vanuit Buurman & Buurman, die daghappen bezorgde. De Buurman & Buurman daghap was altijd nog af te halen in de HALL, maar deze is vanaf heden voor iedereen in Woerden, Kamerik, Harmelen, Nieuwerburg en Linschoten te bestellen. De HALL bezorgt contactloos en er kan afgehaald worden. Kijk voor meer informatie op; https://www.dehall.nl/bestellen/#categorieen

KLOOSTER WOERDEN
Met ingang van maandag 16 maart is Het Klooster tijdelijk gesloten. Alle aankomende voorstellingen, activiteiten, lessen en cursussen zijn afgelast.  Bovengenoemde maatregelen blijven tenminste tot en met 6 april 2020 van kracht.

Gezien de uitzonderlijke situatie zijn wij pas in een later stadium in staat te informeren over de gevolgen voor u als gast of cursist. Vanzelfsprekend komen wij hier zo snel mogelijk op terug.  Heb je een dringende vraag? De receptie is dicht, maar we zijn per mail wel bereikbaar via info@kloosterwoerden.nl

BEZORGSERVICE RESTAURANT ‘T RYCK – BUITENPLAATS KAMERYCK
Zoals velen proberen ook wij een positieve draai te geven aan deze crisis! Om jullie toch te kunnen voorzien van heerlijke én gezonde vers bereide maaltijden kun je vanaf 17 maart gebruik maken van onze bezorgservice!

Bestel je maaltijd van maandag t/m vrijdag voor 16.00 via info@kameryck.nl of 0348 400771 of vul het bestelformulier in. Wij komen dezelfde dag jouw maaltijd in Harmelen, Woerden en Kamerik tussen 17.00 & 19.00 bezorgen.

Heerlijke vers bereide maaltijden om zelf op te warmen. Maak het jezelf makkelijk en bestel direct voor twee dagen, hoef je nergens meer over na te denken! kameryck.nl/bezorgservice.  Kijk voor meer informatie op; https://youtu.be/J_lmVV8Jf0M