Tweede editie Regio Woerden On Stage

Donderdag 23 maart 2023 gaat in De Milandhof in Zegveld de rode loper weer uit voor ruim 700 vmbo-leerlingen van Kalsbeek, Minkema en Yuverta Montfoort en pro-leerlingen van het Futura College. In het kader van loopbaanoriëntatie komen zij op het Beroepenfeest in contact met minstens 200 beroepsbeoefenaren van lokale bedrijven en organisaties. Met twee verschillende beroepsbeoefenaren maken zij een match en daarmee de afspraak dat zij donderdag 13 april een halve dag meelopen/-werken op hun bedrijfslocatie.

Regio Woerden On Stage is een van de 18 regio’s die onder de vlag van Onderwijs On Stage elk jaar honderden vmbo’ers en lokale ondernemers/werkgevers samenbrengen. Met concreet resultaat: 25% van de leerlingen die via On Stage in contact komen met een beroep/bedrijf/branche, vinden daar een (bij)baan of stage.

In De Milandhof is plaats voor 200 beroepen, 70% van de plekken is reeds gevuld. Meedoen met On Stage betekent:

  • Aanwezig zijn bij het Beroepenfeest in De Milandhof op donderdag 23 maart 2023 (van 12.30 – 16.00 uur)
  • Bieden van een praktische Doe Dag (ochtend en/of middag) op de eigen bedrijfslocatie op donderdag 13 april 2023 aan de leerlingen met wie je zelf matches hebt gemaakt op het Beroepenfeest

Alle beroepen, in álle sectoren en op álle niveaus zijn relevant, vmbo’ers kunnen immers alles worden. Aanmelden kan via https://www.regiowoerdenonstage.nl/aanmelden Wie Vriend wordt en het project een vriendenbijdrage gunt, kan rekenen op extra promotie.

Verweij Houttechniek deelnemer VMBO on Stage 2023

Meer informatie
Nanette Mostert, projectleider
(06) 47 67 60 21  |  mail@regiowoerdenonstage.nl
www.regiowoerdenonstage.nl