Tuincentrum De Bosrand nieuw OKW lid

In 1980 begonnen als kwekerij in Wassenaar is De Bosrand inmiddels uitgegroeid naar een toonaangevend en vernieuwend familiebedrijf met vijf tuincentra, twee groothandels en twee kwekerijen. Naast het tuincentrum in Woerden, zijn er ook winkels in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Wassenaar en Rijsbergen.

De Bosrand is een echt familiebedrijf. Ik, Kim van Haaster, ben de oudste van de zes kinderen die inmiddels het bedrijf hebben overgenomen. Met mijn zussen, broers en ouders en een topteam werken we dagelijks samen om iedereen te voorzien van goed advies en mooie producten voor een groene en sfeervolle tuin en woning.

De Bosrand is uniek doordat we als bedrijf de hele groenketen zelf vervullen; we kweken zelf planten voor onze tuincentra, groothandels en voor anderen. En daarnaast leveren we groen aan zowel particuliere klanten als aan hoveniers, gemeentes en andere zakelijke klanten.  Daardoor is er veel kennis en vakmanschap binnen de organisatie. En kunnen we ons onderscheiden met een enorm uitgebreid assortiment groen voor een scherpe prijs.

We staan 7 dagen per week voor jou klaar met goed advies en mooie producten voor huis, tuin en dier!

Kijk voor meer informatie op www.bosrand.nl