Tekenbureau van Ogten – nieuw lid OKW Next Generation

Tekenbureau van Ogten onderscheidt zich door klanten te ontzorgen en daarnaast ook een beleving te geven tijdens het ontwerpen van hun huis, kantoor/bedrijf of grootschalige ontwikkelingen.

Het kan gaan om renovatie, maar ook om nieuwbouw. Doormiddel van driedimensionaal te tekenen, gebaseerd op bouwkundige tekeningen en uitgangspunten, en daaraan visualisaties te koppelen neem ik de klant mee op reis voordat de werkzaamheden daadwerkelijk worden uitgevoerd. Nadat het ontwerp besproken is neem ik de klant mee in het proces van de vergunning en zorg ik ervoor dat deze wordt geregeld zodat de bouwplannen gerealiseerd kunnen worden.

Ook tijdens de bouw kijk ik op regelmatige basis mee of er gebouw wordt conform afspraken met de opdrachtgever maar ook bepaalt vanuit de vergunning.  Samenhangend met mijn eigen bedrijf ben ik ook bedrijfsleider bij een engineeringsbureau in Veenendaal, waar zowel bouwkundig als installatie techniek uitgewerkt wordt.

Kijk voor meer informatie op: www.tekenbureauvanogten.nl