Succesvolle eerste OKW Next Generation bijeenkomst bij Radix & Veerman

OKW Next Generation in Bedrijf bracht dinsdag 9 maart een bezoek bij de bouwlocatie van bouwbedrijf Radix & Veerman aan de Jan Steenstraat in Woerden. Erik Veerman gaf in de bouwkeet een korte bedrijfspresentatie waarna de 12 jonge ondernemers in gesprek gingen over het thema ‘Personeel’. Hoe komen zij aan goed personeel en hoe behouden zij deze. Vervolgens werden zij door Erik rondgeleid over de bouwplaats waar hij de verschillende facetten van de bouw liet zien. De bijeenkomst werd afgesloten met een gezellige borrel. In mei staat de volgende Next Generation bijeenkomst op het programma.

Next Generation is een initiatief van de OKW met als doel jonge startende ondernemers en/of (potentiële) bedrijfsopvolgers met elkaar in contact te brengen en de doorstroming in de reguliere OKW te bevorderen. Zo geven wij hen de gelegenheid een zakelijk netwerk op te bouwen en ervaringen te delen.

Voor deze groep organiseren wij, naast de OKW bijeenkomsten drie keer per jaar een bedrijfsbezoek bij één van de leden van Next Generation. Naast een presentatie van het bedrijf is er ook ruimte voor het bespreken van voor hen belangrijke onderwerpen als personeel, efficiëncy, acquisitie en contacten met de gemeente Woerden. Daarnaast staat er één keer per jaar een gezellige sloepentocht op het programma.

Voor OKW leden is Next Generation inbegrepen bij het lidmaatschap. Voor nieuwe leden binnen Next Generation bieden wij een gereduceerd instaptarief. Heeft u interesse of vragen over OKW Next Generation? Neem dan contact op met Bas Kleinveld – Studio Campo bas@studiocampo.nl of Amé Derks – Derks Advocaten & Adviseurs a.derks@derksadvocaten.nl, zij kunnen u er alles over vertellen.No alternative text description for this image