STEV.IG nieuw lid OKW Next Generation

Hi!

Je hebt me misschien al even gezien als “nieuwkomer” tijdens de laatste bijeenkomst in De Hall. Mijn naam is Stephanie Verkerk en in augustus 2020 heb ik Stev-ig opgericht. Met mijn bedrijf bied ik ondersteuning voor en door ondernemers (in spé). Dit doe ik door bedrijven de mogelijkheid te geven om een Management Assistent, Office Manager of VA in te huren, welke optimaal ondersteund worden door mij, in de ondersteunende werkzaamheden voor het bedrijf.

Zo zet ik mij optimaal in om mijn medewerkers in een vertrouwde omgeving kennis te laten maken met het vak. Daarnaast werk ik de Management Assistent, Office Manager of VA in, zodat jij hier als ondernemer geen omkijken naar hebt, maar de medewerkers zo wel de fijne kneepjes van het vak leren. Een win-win situatie dus!

Mocht ik je nog niet gezien hebben, dan kijk ik er naar uit om je te ontmoeten.

Kijk voor meer informatie op www.stev-ig.nl.