Start project duurzame mobiliteit Woerden

Werken aan de mobiliteit van je bedrijf levert winst op. Naast de voordelen op bedrijfsniveau, verbetert een duurzaam mobiliteitsbeleid ook de bereikbaarheid van het gebied. En daar hebben we allemaal voordeel van. Daarom start OKW in samenwerking met Gemeente Woerden en Goedopweg het project Duurzame Mobiliteit Woerden. Klik hier voor de introductievideo.

Het doel van dit project is om samen oplossingen te realiseren die de bereikbaarheid van Woerdense bedrijven te verbeteren. Daarbij denken wij aan fietsverbindingen waar medewerkers zonder oponthoud kunt doortrappen en goede busverbindingen. Maar ook goede laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen hoort daarbij. Daarnaast zetten we in op kennisuitwisseling over reiskostenvergoedingen en andere reisvoorzieningen bij bedrijven.

Doe je ook mee?
Als ondernemer in Woerden kun je gratis meedoen, en je krijgt:

  • Een gratis interactieve mobiliteitsscan t.w.v. minimaal € 2.000,-
  • Helder inzicht in je huidige mobiliteit en waar de verbeterkansen liggen
  • Concreet advies om kosten te besparen en mobiliteit te verbeteren
  • Duurzame en gezonde reiskeuzes voor medewerkers
  • Een betere bereikbaarheid rondom je werklocatie

Een beter bereikbaar Woerden
Om helder te krijgen hoe het reizen in Woerden beter en duurzamer kan, is het van belang dat zoveel mogelijk bedrijven (vanaf 5 medewerkers) meedoen. Klein en groot en óók als iedereen met de auto komt. Want alleen dan krijgen we een volledig beeld van waar de verbeterkansen liggen op het gebied van de bereikbaarheid van Woerden.
Zo kunnen we actie ondernemen waar het gebied en ook jouw bedrijf wat aan heeft.

Naast waardevol inzicht en advies over de mobiliteit van je organisatie, werk je met je deelname mee aan de bereikbaarheid van Woerden.

Deelnemen? Klik dan hier voor het aanmeldingsformulier.

Twijfel je nog?
Neem dan contact met Rien Tilstra, mobiliteitsadviseur van Goedopweg. Dit kan telefonisch of via e-mail. Dan licht Rien het aanbod persoonlijk toe en geeft antwoord op al je vragen.
e: rien@goedopweg.nl
t: 06-45 32 00 39