Slotboom Bouwmanagement nieuw OKW Lid

Mijn naam is Stefan Slotboom, 47 jaar en woonachtig in Woerden met vrouw en 2 kinderen van 8 jaar en 11 jaar. Ik sta voor respect, vertrouwen en wederzijdse afhankelijkheid. Kom afspraken na en probeer chaos te ordenen door planmatig en gestructureerd te werken.
In mijn vrije tijd sport ik graag, onder andere bootkamp-kickboxen-hardlopen en uiteraard het leuke en uitdagende golfspel mag ik graag doen. Tevens ben ik leider-trainer van het voetbalelftal van mijn zoon.

Bouwmanagement, ook wel bouwbegeleiding, is het coördineren van een bouwproces van begin tot eind. De begeleiding van zo’n proces vraagt aandacht, veel tijd en inzicht in bouwkundige aspecten. Tegenwoordig hebben steeds meer bedrijven geen tijd of gelegenheid om een ingewikkeld bouwproces te bewaken.

Één vast aanspreekpunt in het totale bouwproces; iemand die u ontzorgt, meedenkt en het totale proces begeleidt:
SLOTBOOM BOUWMANAGEMENT.

Kijk voor meer informatie op www.slotboombouwmanagement.nl.