SAVE THE DATE – OKW BOEKENBAL & OKW NIEUWJAARSRECEPTIE

Op donderdag 26 januari 2023 bent u van harte welkom bij de OKW Nieuwjaarsreceptie. Zet deze datum met uitroeptekens in de agenda want het belooft een legendarische avond te worden!

Een avond waarbij wij elkaar de beste wensen overbrengen en een toost uitbrengen op het gloednieuwe jaar. Maar ook een avond die eenmalig wordt omgetoverd tot ‘OKW Boekenbal’, een literaire knipoog.

Wij lanceren die avond namelijk ons eigen unieke OKW-jubileumboek ter ere van het 70-jarig bestaan van OKW. Een bijzonder boek met historische én hedendaagse artikelen en foto’s over ’70 jaar OKW’ én ondernemen in Woerden. Een boek waarmee wij zelf als ondernemend Woerden ’historie schrijven’!

U en uw partner en/of collega’s zijn van harte welkom tijdens de feestelijke avond in De Milandhof in Zegveld. De officiële uitnodiging volgt nog maar wij adviseren u deze datum alvast te reserveren.

Wij zien u graag op 26 januari!

Door ontwikkelingen is de Nieuwjaarsreceptie iets later dan u gewend bent, de eerder gecommuniceerde datum (12 januari) komt te vervallen.