Neem je collega, partner, beste vriend/vriendin of zoon/dochter mee naar het OKW Diner met Ruud Veltenaar

Donderdag 11 mei a.s. organiseren we het OKW Diner met Ruud Veltenaar bij de Hall Burgerei & Zakenlui.
Toen we Ruud boekten waren we al enthousiast maar na de voorbespreking van zijn bijdrage aan deze OKW bijeenkomst zijn we nog enthousiaster geworden en willen we u er nogmaals op attenderen;

DEZE SPREKER MAG JE NIET MISSEN!

Het is daarom ook mogelijk uw partner, collega, zoon/dochter of beste vriend/vriendin uit te nodigen deze presentatie bij te wonen!
Wanneer zij deelnemen aan het gehele programma vanaf de borrel berekenen wij € 45,00 per persoon. Het is ook mogelijk na het diner om 19.00 uur kosteloos aan te sluiten voor de presentatie. 

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, faculty member aan Nyenrode Business Universiteit en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact van ons leven en werk. Ruud behoort met een gemiddelde score van 9,1 tot de best beoordeelde sprekers in de markt en de inhoudelijke reacties en commentaren zijn louter positief.

Tijdens de bijeenkomst verschaft Ruud Veltenaar duidelijkheid over de  toekomst en biedt hij concrete hoop op een betere wereld. Ben jij klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken?

Tijdens de bijeenkomst schetst Ruud een helder en boeiend beeld van de toekomst en aangeven waarom we op een markeerpunt in onze geschiedenis staan. Wij beloven u een presentatie met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat.

Aanmelden
Maak gebruik van deze unieke kans en stuur je aanmelding voor 5 mei naar info@okwwoerden.nl. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus reserveer op tijd.