Poll energiezekerheid

Stedin heeft onlangs aan alle ondernemers in Woerden een brief gezonden waarin is gemeld dat de maximale capaciteit voor afname van elektriciteit is bereikt. Deze beperkingen zijn voor het ene bedrijf geen enkel probleem omdat door energiebesparende maatregelen voldoende ruimte is op de aansluiting. Voor anderen levert dit of gaat dit, problemen opleveren omdat er vraag is naar extra capaciteit. Dit kan te maken hebben met aanleg van extra laadpalen, nieuwe machines of uitbreiding van een pand.

Eerder hebben we u geïnformeerd dat wij samen met de Gemeente Woerden en de Provincie Utrecht een bijeenkomst gaan beleggen om nadere uitleg te geven. Tevens willen we oplossingen aandragen die in gezamenlijkheid kunnen leiden tot meer capaciteit.

Omdat het onderwerp ‘Energie’ een zeer breed thema is, hebben we meer informatie nodig tegen welke problemen u op dit moment aanloopt (of helemaal nog niet). Om de bijeenkomst over dit onderwerp zo goed mogelijk op uw wensen af te kunnen stemmen willen u vragen deel te nemen aan de Poll Energiezekerheid.

Wij stellen het erg op prijs wanneer u deze invult. U kunt klikken op de onderstaande link voor de vragenlijst;

POLL – ENERGIEZEKERHEID

 U kunt hier, wanneer gewenst, anoniem aan deelnemen.

Alvast hartelijk bedankt voor uw deelname!