OKW voorzitter Thorgerd van Veldhuijzen & secretaris Bas Kleinveld afgetreden

Tijdens de digitale jaarlijkse algemene ledenvergadering van OKW op donderdag 8 april zijn voorzitter Thorgerd van Veldhuijzen en secretaris Bas Kleinveld  afgetreden;

Thorgerd van Veldhuijzen is in maart 2018 als bestuurslid toegetreden tot het OKW bestuur. Tijdens de ALV een jaar later is hij benoemd tot voorzitter. Met een nieuwe voorzitter was het tijd voor nieuwe dingen. Zo introduceerde hij de OKW Zeildag en had hij met zijn jarenlange ervaring een neus voor leuke dingen,  wat goed van pas kwam in de commissie die de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst en ondernemersverkiezingen organiseert. Vanaf zijn komst in het OKW bestuur is Thorgerd zich gaan richten op het dossier ruimte waarbij schuifruimte, herstructurering Barwoutswaarder en transformatie Middelland op de agenda staan. Na een jarenlange lobby is in het afgelopen jaar eindelijk bekend geworden waar de schuifruimte voor Woerden komt.  Als OKW voorzitter was het Thorgerd die de vertegenwoordiging van OKW binnen de diverse samenwerkingsverbanden voor zijn rekening nam. Lokaal was dat het POVW, Platform Ondernemers Verenigingen Woerden en in de regio het PBUW, Platform Bedrijven Utrecht West.

In zijn voorzitterstermijn kregen we te maken met de Coronacrisis die maakte dat we met elkaar moesten kijken naar een andere invulling voor de OKW. Evenementen konden nagenoeg niet gehouden worden. Gelukkig hebben we zo veel mogelijk als mogelijk het contact met de leden weten te behouden. Voor Thorgerd betekende dit een debuut voor de camera middels videoboodschappen.
Nu, 3 jaar later, zit zijn bestuurstermijn erop en heeft Thorgerd weloverwegen besloten dat het tijd is voor andere dingen in zijn leven.

Bas Kleinveld is in 2015 vol enthousiasme toegetreden als jongste bestuurslid en in 2018 benoemd als secretaris van de OKW. Dit betekent dat hij ruim 6 jaar een betrokken lid van het OKW bestuur geweest is. Met zijn expertise hebben onze communicatie uitingen een professionele uitstraling gekregen en heeft hij OKW meegenomen in het gebruik van Social Media. Naast al  zijn kennis op het gebied van vormgeving en communicatie heeft hij zich enorm ingezet voor de organisatie van het jaarlijks OKW nieuwjaarsfeest met daarbij de verkiezing OKW Onderneming van het jaar. Bas was betrokken bij de OKW Nieuwe leden commissie, zat in de de organisatie van de OKW Kennissessie en was in 2019 één van de initiatiefnemers van  OKW Next Generation, speciaal  voor de bedrijfsopvolgers en start ups.
Mooi om te melden dat hij zich hiervoor, ook na zijn vertrek uit ons bestuur, blijft inzetten.

We hebben Thorgerd en Bas leren kennen als betrokken, betrouwbaar en loyaal.
We gaan jullie missen, maar gelukkig blijven jullie beiden OKW lid en hopen we elkaar nog vaak te treffen.

Thorgerd & Bas, namens het bestuur, maar ook namens onze leden ontzettend bedankt voor al jullie inzet voor onze vereniging en niet in de laatste plaats voor de bijzonder prettige samenwerking!