OKW Take A Breaks 2024

De OKW Take A Breaks zijn korte bijeenkomsten waarin onder het genot van een broodje (ontbijt of lunch) interessante en actuele onderwerpen onder de aandacht gebracht worden. OKW Take A Break’s worden bij voorkeur door of op uitnodiging van leden van OKW verzorgd. Deze bijeenkomsten zijn voor de leden van OKW én hun betrokken medewerkers! Het is ook mogelijk meerdere medewerkers aan te melden als het onderwerp voor hen relevant is.

Voor 2024 staan nog in de planning:

OKW Take A Break lunchsessie door Nspire Advocatuur & Mistral Legal – dinsdag 4 juni 

THEMA: Wijziging spelregels inzet flexibele arbeid in 2025 In 2025 gaat er van alles veranderen… de spelregels voor het inzetten van
flexibele arbeid gaan op de schop. Werkt u met een flexibele schil – zoals oproepkrachten, 0-uren contracten, zzp’ers en onderaannemers – of bent u de flexibele schil? Dan ontkomt u er niet aan om hiervan kennis te nemen. Gelukkig hoeft u het niet allemaal zelf uit te zoeken, dat hebben Toine en Nienke al voor u gedaan. In een informatieve lezing van circa 1,5 uur nemen zij u mee door het woud aan regels en voorzien zij u van de belangrijke tips & tricks.

OKW Take A Break ontbijtsessie door OKW & Gemeente Woerden – dinsdag 3 december 

THEMA: Energie, energiebesparing & energieproblematiek Deze sessie georganiseerd in samenwerking van OKW en Gemeente Woerden
heeft als onderwerp ENERGIE en alle mogelijkheden en uitdagingen die er momenteel zijn. De inhoud van deze sessie wordt nader uitgewerkt en in de uitnodiging treft u t.z.t meer gedetailleerdere informatie.