OKW Prinsjesdagontbijt

Het is weer bijna Prinsjesdag! De dag waarop het kabinet de plannen voor het komend jaar bekend maakt. Traditiegetrouw organiseert OKW de dag hierna een ontbijt om met haar leden te kijken naar de Nederlandse economie, de belangrijkste punten uit de miljoenennota en de gevolgen hiervan voor ondernemers. De presentatie wordt dit jaar verzorgd door PKF Wallast.

PKF Wallast
PKF Wallast is een zeer betrokken partner voor ondernemers met geïntegreerde dienstverlening op fi nancieel, fi scaal en bedrijfsjuridisch gebied. We opereren vanuit vijf locaties in Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Delft, Woerden en Alphen a/d Rijn). Daarnaast zijn wij ook verbonden aan het internationale netwerk PKF International. Geïntegreerd advies is onze oorspronkelijke kernactiviteit, waarbij we steeds meer specialisaties kennen zoals Valuation Services, BTW, Loonheffing, IT Audit en Risk Management. We doen ons best om de beste werkgever én het meest gewaardeerdeaccountants- en advieskantoor in de markt te worden.

Presentatie
Vanwege de val van het kabinet verwachten we geen ingrijpende voorstellen die niet al eerder zijn gepubliceerd. Arjan Buurman, Ron Henzen, Twan Weusten en Odette Puijman van PKF Wallast nemen u mee in de voorgestelde wijzigingen en voorzien u van praktische tips over nieuwe mogelijkheden en effecten die het Belastingplan met zich meebrengt. Hierdoor kunt u zich goed voorbereiden op de nieuwe wet- en regelgeving die ingaat in 2024.

OKW leden zijn woensdag 20 september van harte welkom bij KAS Meeting-Eventlocatie – De Bleek 13 – Woerden. 

Programma
08:00 uur Ontvangst en ontbijt
08:45 uur Lezing
09:45 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen