OKW Online Kennissessie Big Data door HighQ

Op dinsdag 2 maart organiseert de OKW een online OKWKennissessie.
U en uw medewerkers zijn hierbij van harte welkom, het is prima wanneer u met meerdere personen deelneemt.

Big Data & Data Analyse
Tijdens deze kennissessie krijgt u een beeld en een inkijk in de ontwikkelingen en mogelijkheden van het gebruik van data binnen uw bedrijf en ook daarbuiten. Wat zijn de mogelijkheden om vanuit enorme hoeveelheid data uw management dashboard te ontwikkelen maar ook de mogelijkheden om processen binnen uw bedrijf inzichtelijk te maken en te verbeteren middels business intelligence instrumenten?
HighQ helpt klanten met interim Finance Managers maar ook met inrichten van managementinformatie en het optimaliseren van processen. Hierbij speelt Data Analyse vaak een grote rol. De avond wordt verzorgd door Peter van Herk en jonge HighQ consultants die gespecialiseerd zijn op dit vakgebied.

Tijdstip
19.30 uur Aanvang
21.00 uur Afsluiting

Aanmelding / Link
Uw aanmelding ontvangen wij graag vóór vrijdag 27 februari op info@okwwoerden.nl. U kunt volstaan met een reply op dit bericht.
De link naar de online omgeving ontvangt u een aantal dagen voor de kennissessie.

Vraag over dit onderwerp?
Heeft u op voorhand al een vraag over Business Intelligence, Data Analyse, PowerBI of dashboarding? Mail uw vraag, eventueel met praktijkvoorbeeld, naar ons. Wellicht dat uw vraag tijdens de sessies als voorbeeld gebruikt kan worden.
Graag ontmoeten wij u online op dinsdag 2 maart!