OKW Nieuwjaarsfeest 2024 bij Buitenplaats Kameryck

Donderdag 11 januari is het weer zover, het OKW Nieuwjaarsfeest! Traditioneel de gelegenheid voor een sprankelende start van het nieuwe OKW jaar.

Dit jaar bent u van harte welkom bij Buitenplaats Kameryck, geheel in winterse sferen. Wij kijken uit naar een feestelijke avond met hapjes, drankjes, walking dinner, entertainment en natuurlijk met elkaar! Wij ontvangen u & uw partner graag om 17.30 uur, het programma start om 18.00 uur.

Locatie
Buitenplaats Kameryck
Oortjespad 3 | Kamerik

Aanmelden
Uw aanmeldingen ontvangen we graag uiterlijk 28 december op info@okwwoerden.nl. U kunt zich met 2 personen per bedrijf aanmelden. Wij vragen voor deze bijeenkomst een bijdrage van € 25,00 p.p. Het is mogelijk om per bedrijf 2 extra personen aan te melden.
De kosten hiervoor bedragen € 75,00 p.p.

Dieetwensen
Omdat we dit keer gekozen hebben voor een walking dinner horen we graag of we hierbij rekening moeten houden met speciale dieetwensen. Wij verzoeken u dit tijdig aan ons door te geven.

Dresscode
Feestelijk
Omdat het in het Winterwonderland van Buitenplaats Kameryck altijd een stukje lopen is vanaf de parkeerplaats en wij jullie kort buiten ontvangen, raden we u aan:  Dikke jas aan & hakken in de tas!

Parkeren 
Voor de ‘Winterwonderland’ beleving van deze avond parkeert u uw auto op P1.  Mocht het om bepaalde redenen niet mogelijk zijn een stukje te lopen en is het voor  u noodzakelijk dichterbij te parkeren, kunt u dit bij uw aanmelding aangeven.