OKW MUZIEK IN HET BOS

Het gaat goed met de coronacijfers en de maatregelen worden langzaam afgebouwd. Dit betekent dat wij voorzichtig weer plannen
kunnen maken voor mooie en passende activiteiten voor u.

In juli gaat Het Klooster ‘buiten spelen’ op een aantal bijzondere locaties in en nabij Woerden. Locaties als Kasteel Woerden, de Kerktuin bij Plein 7, Podium Bredius en de Boerinn in Kamerik werken mee aan ‘Het Klooster Speelt Buiten’ om het publiek weer een prachtig en gevarieerd programma met theater en muziek te brengen deze zomer. Voor OKW-leden hebben wij de avond van dinsdag 6 juli exclusief gereserveerd voor een avond:

OKWMUZIEKinhetBOS met Gerard Alderliefste & Friends – Une belle histoire #2

Gerard komt met enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen naar het openlucht theater in het Bredius, om zijn eigen mooie verhaal,
zijn belle histoire, met u te delen. In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij. Onder de warme Franse klanken van onder meer de accordeon en de viool, wordt u meegenomen door het joie de vivre, de liefde voor muziek en voor de Franse taal. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Geniet van klassiekers van Michel Fugain, Julien Clerc, de Poppy’s, Edith Piaf, Stromae, Aznavour, Gérard Lenorman… Het wordt genieten! Alderliefste verwierf met zijn gelijknamige band o.a. bekendheid door samenwerkingen met topartiesten Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw. Hij had er twee top 10 hits mee: Laat me / Vivre en Une belle histoire / Een mooi verhaal. Beide titels staan nog jaarlijks hoog in de top 2000. Ze maakten vier albums en deden evenveel theatertournees.

Locatie
Deze voorstelling valt onder het Zomerprogramma “Het Klooster Speelt Buiten” en vindt plaats in het Brediusbos, vlakbij de ingang aan de Van Kempensingel. Er wordt dus gespeeld in de buitenlucht, we vertrouwen op goed weer en laten ons niet kisten door een zomerbui. Wilt u hier bij uw kledingkeuze rekening mee houden? Vanzelfsprekend zullen we bij te slecht weer de voorstelling, indien mogelijk, overdekt spelen of verplaatsen naar een andere datum.

Datum en tijdstip
Dinsdag 6 juli 2021
19.00 uur ontvangst
19.30 uur start programma

Bijzonderheden
Dit evenement wordt georganiseerd volgens de geldende RIVM richtlijnen en voor een groep van 100 personen.

OKW leden ontvangen persoonlijk een uitnodiging voor deze mooie bijeenkomst!