OKW Informatiebijeenkomst – Energiezekerheid / Netcongestie

STEDIN heeft onlangs aan alle ondernemers in Woerden een brief gezonden waarin is gemeld dat de maximale capaciteit voor afname van elektriciteit is bereikt. Deze beperkingen zijn voor het ene bedrijf geen enkel probleem omdat door energiebesparende maatregelen voldoende ruimte is op de aansluiting. Voor anderen levert dit of gaat dit, problemen opleveren omdat er vraag is naar extra capaciteit. Dit kan te maken hebben met aanleg van extra laadpalen, nieuwe machines of uitbreiding van een pand.

Omdat dit voor u als ondernemer grote gevolgen kan hebben organiseert OKW op maandag 13 november in samenwerking met Gemeente Woerden en Provincie Utrecht de informatiebijeenkomst ENERGIEZEKERHEID. Stedin is bij deze bijeenkomst aanwezig om de bedrijven meer duiding te geven omtrent de situatie en invulling de komende periode. Vanuit Montfoort levert Wim van den Pol een bijdrage aan deze bijeenkomst met de presentatie van de Green Deal, een samenwerking tussen de overheid en bedrijven om de overgang naar duurzame oplossingen te bevorderen.

Locatie
Raadszaal – Gemeentehuis Woerden
Blekerijlaan 14
Woerden

Programma
15.00 uur Inloop
15.30 uur Ontvangst door wethouder Jelmer Vierstra
15.40 uur Sander Dijkhoff , Stedin
16.10 uur Roy Roessink, Provincie Utrecht
16.40 uur In gesprek met Wim van den Pol, ervaringsdeskundige
16.55 uur Gelegenheid voor vragen
17.30 uur Einde

Aanmelden 
Uw aanmelding ontvangen wij graag vóór 9 november a.s. op info@okwwoerden.nl. Bij deze informatiebijeenkomst zijn alle Woerdense ondernemers van harte welkom, ook als u geen lid bent van OKW!