OKW Diner & Verkiezingsdebat

In aanloop naar de gemeenteraadverkiezingen organiseren wij op woensdag 9 maart a.s. een ondernemersdebat. OKW leden zijn vanaf 17.00 uur van harte welkom bij Buitenplaats Kameryck waar we ons na een gezellige borrel en lekkere maaltijd rond 19.00 uur mee laten nemen in de plannen die de diverse politieke partijen voor Woerden hebben.

Ondernemersvragen 
Aan de hand van de vragen die wij als ondernemers voor de verschillende partijen hebben gaan zij met elkaar in debat. Uiteraard is uw inbreng en betrokkenheid hierbij van harte welkom. Graag horen we wat er bij u speelt en wat uw vragen aan de Woerdense politiek zijn.

Verkiezingsprogramma’s
In Woerden doen dit jaar 11 partijen mee aan de gemeenteraad-verkiezingen. Splinter en BV-NL zijn nieuwkomers. De programma’s van de diverse partijen zijn inmiddels bekend. Op dit moment buigt het OKW bestuur zich over de inhoud. Bent u ook geïnteresseerd in de verkiezingsprogramma’s? Laat het ons weten op info@okwwoerden.nl. Wij sturen ze u graag toe.

Bent u ondernemer in Woerden, nog geen lid van OKW maar heeft u wel interesse in onze bijeenkomsten? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.