OKW Bijeenkomsten t/m 6 april geannuleerd

Naar aanleiding van de aankondigingen van het Kabinet en het RIVM, betreffende de risico’s om het corona virus te beperken, worden inmiddels uit voorzorg evenementen en activiteiten geannuleerd. Ook die van minder dan 100 mensen. De verwachting is dat er de komende periode eerder meer dan minder aanvullende maatregelen worden aangekondigd.

Daarom heeft het OKW bestuur besloten de OKW bijeenkomsten t/m 6 april te annuleren. Dit betekent dat de OKW Jaarvergadering en het OKW Café op 19 maart , de OKW Kennissessie op dinsdag 31 maart en de proeflessen voor de OKW Golfklas eind maart niet doorgaan.

De OKW Jaarvergadering en het OKW Café worden indien dit mogelijk is verplaatst naar donderdag 16 april a.s. Wij vragen u deze datum in uw agenda vast te houden. Het OKW in Bedrijf bij Boerderij de Boerinn wat op die datum gepland stond wordt hierdoor verplaatst naar een latere datum. Ook de OKW Kennissessie en de proeflessen voor de OKW Golfklas wordt later dit jaar alsnog gepland. Wij houden u zo goed mogelijk geïnformeerd over de planning.

We wensen u allen persoonlijk én zakelijk een goede gezondheid en veel sterkte in deze uitzonderlijke situatie!