OKW bestuurslid Rolf Verschure afgetreden

Tijdens de digitale jaarlijkse algemene leden vergadering van de OKW op donderdag 28 mei 2020 is bestuurslid Rolf Verschure (Lekx Kok & Geerlofs Accountants) afgetreden.

Rolf is op 14 februari 2013 benoemd tot OKW bestuurslid. Dit betekent dat hij inmiddels meer dan 7 jaar OKW bestuurslidmaatschap op zijn naam heeft staan! We zijn als OKW ontzettend blij met en dankbaar voor de ongelofelijke inzet van Rolf voor onze vereniging. In de afgelopen jaren heeft Rolf zich bewezen als een gedegen bestuurder met visie en ambitie. Mede door Rolf hebben we ons als ondernemend Woerden verder kunnen profileren als belangenbehartiger. Dossiers die Rolf namens OKW onder zijn hoede heeft genomen zijn o.a. Onderwijs & Arbeidsmarkt met Woerden Werkt, de ontwikkelingsvisie Middelland, herstructurering bedrijventerreinen & schuifruimte, en het opstellen van de visie voor Woerden 2030.

Ook in de interne organisatie van de OKW is Rolf tot grote steun geweest, naast zijn enorme betrokkenheid op het gebied van financiën (zijn vakgebied) was Rolf jarenlang mede-organisator van de OKW Verkiezingen, stond hij aan de oprichting van de OKW nieuwe ledencommissie en was hij altijd bereikbaar om te sparren over welk onderwerp dan ook.

Na twee bestuursperiodes van 3 jaar en een laatste verlenging  van ruim een jaar nemen we nu afscheid van een ervaren bestuurder. We gaan hem missen maar we weten dat we met vragen nog altijd bij hem terecht kunnen. De leden en het bestuur van de OKW bedanken Rolf hartelijk voor alle inzet voor onze vereniging en niet in de laatste plaats voor de bijzonder prettige en eerlijke samenwerking! De afscheidsborrel die we in deze bijzondere tijd helaas niet kunnen organiseren houden Rolf en u tegoed!