OKW Aspergefestijn 2024

OKW pakt de aspergeschillers weer op en trakteert u op het OKW Aspergefestijn in Bedrijf. Wat past er beter in de lentemaand mei dan het witte goud met biologische ham, een eitje en botersaus. Uiteraard met een heerlijk glaasje witte wijn erbij. Deze bijeenkomst vindt plaats bij Groenendijk Bedrijfskleding waar voor de geïnteresseerden ook een rondleiding mogelijk is.

De sponsoren van deze bijeenkomst zijn Groenendijk Bedrijfskleding en Purple Haze Sound & Lights, zij stellen zich graag voor:

Groenendijk Bedrijfskleding
Groenendijk Bedrijfskleding is één van de grootste totaalleveranciers in Nederland van bedrijfskleding, uniformen, bedrijfsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Er is een grote focus op duurzaamheid en circulariteit. Met eigen ontwerpers en productontwikkelaars worden complete kledinglijnen gemaakt voor de overheid en grote bedrijven. In het verleden hebben wij bewezen elke klus aan te kunnen, hoe groot ook. De brandweer, politie, douane, defensie en Schiphol gebruikt onze kleding, maar ook bedrijven als Coolblue en Friesland Campina.

Purple Haze Sound & Lights B.V
Bij Purple Haze Sound & Lights B.V begrijpen we als geen ander hoe belangrijk beleving is. U kunt ons benaderen om uw complete evenement te laten voorzien van licht, geluid, video en rigging. Hierbij denken wij graag met u mee en geven advies waar nodig. Ongeacht of uw project groot of klein is, wij houden van een persoonlijke aanpak en maken altijd graag een passend voorstel. Ook voor “dry hire” kunt u bij ons terecht. Zowel collega bedrijven als particulieren maken met grote regelmaat gebruik van onze apparatuur in combinatie met hun eigen expertise. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het installeren van vaste installaties. Of het nu gaat om een smartboard in een schoolklas of een complete omroepinstallatie in uw magazijn, wij adviseren u graag.

Programma
17.00 – 17.30 uur Ontvangst & aperitief
17.30 – 20.00 uur Aspergefestijn

AANMELDEN
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan op info@okwwoerden.nl. U kunt volstaan met een reply op dit bericht (aanmelden graag vóór 23 mei). U bent samen met uw partner van harte welkom.

Indien u niet eerder een rondleiding heeft gehad bij Groenendijk Bedrijfskleding is dit het moment om een kijkje achter de schermen te nemen. De rondleidingen starten om 17.30 uur.