NM Communicatie – Nieuw OKW lid!

NM Communicatie is van Nanette Mostert. Ik zet mijn ervaring als projectleider o.a. in om bedrijven en scholen met elkaar te verbinden. Alleen kun je iets, samen kun je alles. Zo introduceerde ik Onderwijs On Stage in Woerden/Montfoort. Regio Woerden On Stage is relevant voor vier voortgezet onderwijs scholen, gemeentes Woerden en Montfoort en lokale ondernemers en organisaties, want gaat over arbeidsmarkt en loopbaanoriëntatie. Elk jaar weer bereiken 18 On Stage regio’s samen 4.500 bedrijven/organisaties en 18.000 jongeren. Jongeren die vroegtijdig in contact komen met verschillende beroepen en geïnspireerd worden een passende vervolgopleiding te kiezen. 25% van de leerlingen die via On Stage kennismaken met professionals, vinden daar een stage, bijbaan en uiteindelijk werk.

In het voorjaar van 2024 is het volgende Beroepenfeest voor 750 vmbo-leerlingen en 200 beroepsbeoefenaren. Twee weken later brengen de leerlingen twee actieve werkbezoeken bij lokale bedrijven/organisaties tijdens de Doe Dag. Meer info op www.regiowoerdenonstage.nl of mail met mail@regiowoerdenostage.nl of bel op (06) 47676021.

Privé ben ik actief bij Runners Club Woerden (als hardloper en als voorzitter), Culture Run Woerden (secretaris) en ben ik betrokken bij
Vrienden van De Terugwinning.