Meet to match voor maatschappelijk betrokken ondernemers

Samen voor Betrokken Ondernemers Woerden nodigt ondernemers uit deel te nemen aan de nieuwe Meet to Match op donderdagmiddag 11 november in de TechnoHUB in Woerden.

De afgelopen periode heeft ons allemaal doen inzien dat fysieke ontmoetingen en écht contact onbetaalbaar zijn. En dat méér niet altijd beter is. Daarom deze andere, meer actuele opzet dan de bekende Beursvloer. Met rust en ruimte voor oprechte aandacht, meer impact en duurzamere verbindingen. Kwaliteit boven kwantiteit. Beter passend in de huidige tijdsgeest.

Je kunt je tijd en energie maar één keer inzetten. Dat geldt voor ieder bedrijf en voor elke maatschappelijke organisatie. Hoe zorg je er nu voor dat jouw inzet de meeste impact maakt op de lokale samenleving? Daarover houdt spreker Baukje Stam (adviseur strategie, marketing en impact) een betoog, zij laat zien hoe je samen die impact bereikt. Vervolgens kun je meteen de vloer op om elkaar te leren kennen en ontdekken hoe elkaar te versterken. Theorie en praktijk in één middag.

Dus, wil jij ook jouw netwerk vergroten, nuttige en interessante contacten opdoen én concrete matches maken? Meld je dan aan via info@samenvoorwoerden.nl.

Over Samen voor Betrokken Ondernemers Woerden

Samen voor Betrokken Ondernemers Woerden inspireert, activeert en implementeert maatschappelijk betrokken ondernemen in de gemeente Woerden. Het doel is een brug te slaan tussen bedrijf en samenleving, de binding tussen beiden te verstevigen en daarmee de lokale samenleving te versterken. De nadruk ligt hierbij op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties als stichtingen, verenigingen en instellingen, met inzet van hun kennis en kunde, menskracht en middelen. Vanuit de gedachte dat het voor alle partijen toegevoegde waarde heeft.