Leer golfen met de OKW in de OKW Golfklas 2020!

Leer golfen met de OKW in de OKW Golfklas 2020!

Na het succes van vorige jaren organiseren wij ook dit jaar weer een OKWGolfklas! We bieden u een bijzondere kans om samen met collega-ondernemers onder begeleiding van een echte golfprofessional te leren golfen. Naast de golflessen omvat het arrangement voor elke deelnemer een lidmaatschap PAR 3 baan voor één jaar. U kunt dus eenvoudig zonder meerkosten dit jaar ook na de cursus spelen op de golfbaan in Wilnis. Tussen de lessen door kunt u na het ontvangen van de baanpermissie al op de “echte baan” oefenen.

Om een optimale slagingskans voor iedereen te realiseren zitten er naast de praktijklessen ook theorielessen bij. De NGF heeft in 2012 het GVB-praktijkexamen afgeschaft. Wel is het nodig dat u minimaal 3 x 9 holes heeft gelopen op de grote baan om Hcp 54 te halen. Na het behalen van Hcp 54 ontvangt u een NGF-golfkaart waarmee u ook op andere golfbanen kunt spelen.

Waar & wanneer
De lessen worden gegeven op Golfpark Wilnis, Bovendijk 16 in Wilnis of op Golfpark de Kroonprins, Merwedeweg 8 in Vianen, 10 weken achtereen op een nader vast te stellen avond en tijdstip, startend in april/mei 2020. De aanvangsdatum wordt bepaald in overleg met de kandidaten en pro’s. Er worden groepjes van 5 personen gevormd. Het kan voorkomen dat deze groepjes na 5 lessen gewijzigd worden na beoordeling van het niveau door de pro’s. De golfklas wordt gestart met minimaal 5 deelnemers.

De kosten
De kosten bedragen € 705,00 excl. 21% btw vooraf te voldoen aan de OKW. Dit is inclusief het lidmaatschap PAR 3 baan voor één jaar, theorielessen, 10 groepslessen van één uur en een beginnerset met clubs. Het examengeld voor het theorie-examen bedraagt € 10,00 en dient u contant op de avond van het examen te voldoen. Deze prijs geldt bij een groep van minimaal 5 personen. De pro’s zullen per persoon bepalen of het aantal geboden lessen voldoende is voor Hcp 54 of dat er nog extra lessen nodig zijn. Dit geldt ook voor de baanpermissies. Wanneer u zover bent dat u de 3 x 9 holes gaat lopen op de grote baan moet dat samen met een ‘buddy / ervaren golfer’. U kunt contact opnemen met het secretariaat om een afspraak te maken met een van de geoefende golfers binnen de OKW. Ook kunt u de 3 x 9 holes lopen met een pro. Hier en aan de extra lessen en extra ballenkaarten zijn kosten verbonden, deze zijn niet inbegrepen bij het pakket.

Aanmeldingen & vragen
Voor vragen en aanmeldingen kunt u terecht bij ons secretariaat info@okwwoerden.nl.X