Leer nu golfen in de OKW Golfklas 2021!

Golfen is populairder dan ooit! Zeker nu het een van de weinige sporten is die in deze tijd mogelijk is. Heeft u altijd al willen leren golfen? Doe het dan nu in de OKW Golfklas 2021.

Een bijzondere kans om samen met collega-ondernemers onder begeleiding van een echte golfprofessional te leren golfen. Naast de golflessen omvat het arrangement voor elke deelnemer een lidmaatschap PAR 3 baan voor één jaar. U kunt dus eenvoudig zonder meerkosten dit jaar ook na de cursus spelen op de golfbaan. Tussen de lessen door kunt u na het ontvangen van de baanpermissie al op de “echte baan” oefenen.

Om een optimale slagingskans voor iedereen te realiseren zitten er naast de praktijklessen ook theorielessen bij. De NGF heeft in 2012 het GVB-praktijkexamen afgeschaft. Wel is het voor de baanpermissie nodig dat u een goede kaart (Hcp 54) kunt spelen op de PAR 3 baan. Dit moet gedaan worden met een buddy / ervaren golfer. Na het behalen van Hcp 54 ontvangt u een NGF-golfkaart waarmee u ook op andere golfbanen kunt spelen.

Waar & wanneer
De lessen worden gegeven op Golfpark Wilnis, Bovendijk 16 in Wilnis of op Golfpark de Kroonprins, Merwedeweg 8 in Vianen, 10 weken achtereen op een nader vast te stellen avond en tijdstip, startend in mei 2021. De aanvangsdatum wordt bepaald in overleg met de kandidaten en pro’s. Er worden groepjes van 5 personen gevormd. Het kan voorkomen dat deze groepjes na 5 lessen gewijzigd worden na beoordeling van het niveau door de pro’s. De golfklas wordt gestart met minimaal 5 deelnemers.

De kosten
De kosten bedragen € 705,00 excl. 21% btw vooraf te voldoen aan de OKW. Dit is inclusief het lidmaatschap PAR 3 baan voor één jaar, theorielessen, 10 groepslessen van één uur en een beginners set met clubs. Het examengeld voor het theorie-examen (€ 10,00) en het gebruik van golfballen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Deze prijs geldt bij een groep van minimaal 5 personen. De pro’s zullen per persoon bepalen of het aantal geboden lessen voldoende is voor Hcp 54 of dat er nog extra lessen nodig zijn. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Aanmeldingen & vragen
Voor vragen en aanmeldingen kunt u contact met ons opnemen via info@okwwoerden.nl