Kontakt Mediapartners nieuw OKW Lid

Even voorstellen: wij zijn Kontakt Mediapartners. U kent ons van de Woerdense Courant, die wekelijks bij u op de mat ligt. Maar we doen meer. 

De eerste editie van de krant Het Kontakt verscheen al in 1980. Daarom zit het in ons DNA om nieuwsbladen te maken met de focus op lokaal en regionaal nieuws. Ook in Woerden; de Woerdense Courant heeft een sterke redactionele en commerciële formule en er is binding met onze lezers en adverteerders in de regio. Regelmatig laten we ondernemers in de krant aan het woord in redactionele artikelen. Daarnaast is bedrijfsnieuws een terugkerend onderwerp in de wekelijkse uitgave. Daarom is aansluiting bij OKW voor ons van groot belang. Door de lokale contacten die we bij OKW opdoen, blijven onze krant en de bijbehorende website bovenop het nieuws.

Wat nog niet alom bekend is, is dat we naast onze gedrukte formules een echte partner in communicatie zijn. Zowel offline als online. Drukwerk, websites, bedrijfsmagazines, huisstijlontwerpen of complete promotiecampagnes; wij kunnen het hele traject verzorgen. Van het eerste plan bedenken tot en met teksten schrijven, fotograferen, vormgeven, drukken én verspreiden. Alles onder één dak en áltijd maatwerk. Uniek. Omdat ieder bedrijf uniek is. Dat is de kracht van Kontakt Mediapartners: een veelzijdig mediahuis.

Kijk voor meer informatie op www.kontaktmediapartners.nl