Ingrid Slager-Kamer Infozuil Nederland Kandidaat bestuurslid OKW

Tijdens de Algemene Leden Vergadering in 2023 vindt er een wisseling plaats binnen het OKW bestuur. Secretaris Amé Derks neemt, na ruim 4 jaar, afscheid van het OKW bestuur. Wij dragen Ingrid Slager – Kamer van Infozuil Nederland B.V. voor als kandidaat om als secretaris deel te gaan nemen in het bestuur. Om goed voorbereid aan deze functie te kunnen beginnen en voldoende kennis te hebben van de diverse dossiers waar wij ons als OKW voor inzetten is Ingrid inmiddels gestart als kandidaat bestuurslid. Hierbij stelt Ingrid zich graag aan u voor;

Ingrid Slager-Kamer, 57 jaar – Infozuil Nederland B.V.

Geboren in Rotterdam. Sinds 1977 woonachtig in Woerden. Getrouwd met Dirk Slager, samen hebben wij twee zonen: Stephen en Axel.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als vestigingsmanager bij uitzendbureau Creyf’s Interim (inmiddels Unique) maakte ik in 2004 de overstap naar OBO BETTERMANN, een bedrijf in Elektrotechnisch Installatiemateriaal. Hier was ik 10 jaar lang verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. In aanvang heb ik deze baan nog gecombineerd met mijn werkzaamheden bij Infozuil Nederland, het bedrijf dat mijn echtgenoot Dirk in 2012 heeft opgericht. Dit bleek door de groei van Infozuil uiteindelijk niet meer te combineren en in 2014 ben ik mij als commercieel directeur volledig gaan bezighouden met Infozuil Nederland. Iets wat ik iedere dag, samen met een fantastisch team, met heel veel plezier doe.

Ik kan me onze eerste OKW bijeenkomst in 2012 nog goed herinneren; de OKW verkiezing in Annex Cinema. Onder de indruk was ik van de professionele opzet en de grote opkomst van al die Woerdense ondernemers. Om nu, 10 jaar later, gevraagd te worden voor het bestuur van de OKW beschouw ik als een eer. Ik heb dan ook met plezier “ja” gezegd tegen deze nieuwe uitdaging!