Informatiebijeenkomst uitbreiding bedrijfsterrein Burgemeester van Zwietenweg

De Gemeente Woerden heeft in 2021 definitief twee locaties aangewezen om extra bedrijfsruimte te realiseren voor lokale bedrijven die groeien en op hun huidige locatie niet kunnen uitbreiden. De Burgemeester van Zwietenweg is een van deze locaties.
Deze zgn. schuifruimte moet ervoor zorgen dat Woerdense bedrijven kunnen groeien en de vrijkomende ruimte weer gebruikt kan worden om nieuwe bedrijven kansen te bieden.

Participatie
De gemeente heeft inmiddels een participatiebijeenkomst gehouden met de direct omwonenden, zij hebben zich kunnen uitspreken over diverse onderwerpen. Deze en andere informatie wordt gebruikt om het door hen gekozen planologisch bureau ‘OD205’ te instrueren voor het maken van een stedenbouwkundig plan. OKW heeft hierbij aangegeven dat ook de bedrijven die geïnteresseerd zijn in een perceel op dit bedrijventerrein waardevolle informatie kunnen geven betreffende de inrichting van dit gebied.

Daarom organiseert OKW een bijeenkomst waar de Gemeente Woerden en het planologisch bureau ‘OD205’  informatie verstrekken én met u in gesprek gaan over uw wensen een aandachtspunten voor dit nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein.

UITNODIGING
U bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst op dinsdag 19 april om 15.30 uur.
De locatie hiervoor is de ‘Woerdenzaal’ van Groenendijk Bedrijfskleding – Carrosserieweg 5 – Woerden.

 Aanmelden
Heeft u  interesse in het nieuw te realiseren bedrijventerrein aan de Burgemeester van Zwietenweg in Woerden, en wilt u graag op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken?  Meld u dan aan voor deze middag op info@okwwoerden.nl.