Gloednieuwe website voor OKW

De OKW website is vernieuwd, deze biedt meer mogelijkheden, zowel voor als achter de schermen. Belangrijke toevoeging is ook de mogelijkheid tot het inzetten van polls. Hiermee kunnen we inzicht krijgen in uw mening als lid van OKW op diverse onderwerpen. Binnenkort kunt u al een eerste poll van ons verwachten.

Makkelijker zoeken 
De ledenlijst is voorzien van diverse filters, dit vergemakkelijkt het zoeken.  U kunt bijvoorbeeld in één oogopslag zien wie er allemaal betrokken is bij OKW Next Generation, welke autobedrijven er lid zijn of wie er op Honthorst gevestigd zijn.

Commissies
Ook treft u een pagina commissies. Hier meer informatie over diverse dossiers die ons als bestuur bezig houden. Daarbij ook interessante rapportages.

Nieuws van de leden delen op www.okwwoerden.nl
Ook is het mogelijk om nieuws van u als leden te delen op onze website. Daarbij geldt zoals u zult begrijpen dat dit alleen mogelijk is met niet commercieel nieuws. Uw verhuizing, directiewisseling, uitbreiding of jubileum zetten wij er graag op!

Controleer uw vermelding
Wij vragen u uw vermelding in de ledenlijst te controleren evenals uw logo. Zijn er wijzigingen nodig? Laat het dan even weten op info@okwwoerden.nl. Wij passen het graag voor u aan.