Faballous Transort BV. – Makelaar in Transport – Nieuw OKW lid!

Aangenaam, wij zijn Faballous Transport en wij zorgen ervoor dat uw goederen op de juiste tijd, voor de juiste prijs naar de juiste plaats worden gebracht.  

Eind 2017 is Fred van Ballegooijen, als eenmanszaak, Faballous Transport gestart. Na 5 jaar met een mooie gezonde groei bestaat Faballous Transport inmiddels uit 6 medewerkers. Naast het kantoor in Woerden hebben wij ook een kantoor in Polen (Warszawa). 

 

Wij horen je denken, Faballous? De naam Faballous leggen we graag nog even aan je uit: 

FA = Frederik Arie (de voornamen van Fred van Ballegooijen) 

BALL = van Ballegooijen 

FABULOUS = geweldig  

En zo werd de naam Faballous Transport geboren. 

 

Faballous transporteert door geheel Europa. Van colli zendingen tot volle vrachten, wij gaan graag alle uitdagingen aan. We zijn gespecialiseerd in spoedtransporten door heel Europa (tot 1.100 kg) waarbij de aansturing direct plaatsvindt vanuit Polen.   Dagelijks rijden wij vaste routes door Europa en vervoeren diverse producten zoals: auto-onderdelen, kleding, post en pakketten, parfums, meubelen en diverse e-commerce goederen. Door het Europese netwerk kunnen wij goederen geconsolideerd of dedicated (zonder overslag) transporteren. Ook voor het vervoer van ADR-goederen ben je bij ons op een veilig adres. 

 

Middels GPS tracking zijn transporten real-time te volgen. Tevens zijn wij in staat om direct na levering een bewijs van levering (POD) te overleggen. 

 

Kortom, heb jij een mooie (of lastige) transportuitdaging?  

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.  

 

Kijk voor meer informatie over Faballous Transport B.V. op: www.faballous.com