Eduard Treur wint GOUDEN medaille bij het Nederlands Nationaal Kaaskeur Concours!

Met 233 punten wint Eduard Treur van Treur Kaas een gouden medaille in de groep ‘Handel’ bij het Nederlands Nationaal Kaaskeur Concours. In deze competitie wordt gestreden om de felbegeerde ‘Gouden Kaasboor’ en laat zien wie het beste kaas kan keuren. Eduard is de derde generatie en verstaat zijn vak als geen ander, blijkt maar weer eens door het winnen van deze bijzondere prijs!

Nederlands National Kaaskeur Concours
Het Nederlands Nationaal Kaaskeur Concours (NNKC) is een onafhankelijk instituut in de kaassector en organiseert jaarlijks de grootste vakwedstrijd kaaskeuren in Nederland. Maar liefst 720 deelnemers deden dit jaar mee om 10 kaasboorsels te beoordelen op soort, leeftijd, smaak en kwaliteit. Degene die dit het best kan omschrijven valt in de prijzen. Deelnemers uit de kaasindustrie, handel, speciaalzaken, retail en kennisinstituten en aanverwante organisaties doen mee om de felbegeerde ‘Gouden Kaasboor’ te bemachtigen.

Treur Kaas
Treur Kaas is een echt familiebedrijf dat al bijna 70 jaar specialist is in het rijpen en verzorgen van Nederlandse kaasspecialiteiten. In ons eigen geconditioneerde kaaspakhuis rijpen en verzorgen wij echte kwaliteitskaas. Onder optimale omstandigheden rijpt de kaas tot de gewenste leeftijd, zodat een sublieme smaak ontstaat. Daarbij werken we samen met kleinschalige kaasmakerijen en partijen die hun vak verstaan. Een unieke kaas begint immers bij de beste melk, het juiste recept en het ambacht van de kaasmaker die met passie dagelijks kaas maakt. Onze eigen exclusieve kaasmerken bieden u als Kaasspecialist een onderscheidend vermogen ten opzichte van andere kaasaanbieders. Wij leveren alleen de beste kwaliteitskaas met de puurste smaak. Een pure kaasbeleving dus!