D!VERS Woerden nieuw OKW lid!

D!Vers Woerden bestaat uit 2 tankstations gelegen aan de Europabaan 1 en 2 in Woerden.

De tankstations zijn op 9 december 1992 geopend met 2 bemande locaties met als merk Mobil. In 1997 is hierbij Carwash Woerden, bestaande uit onder andere 3 wasboxen en 2 roll-overs, geopend. In 1998 zijn de tankstations omgekleurd naar BP. In 2016 zijn de tankstations geheel gerenoveerd waarbij het station aan de Europabaan 1 onbemand is geworden.

Het tankstation aan de Europabaan 2, welke 24/7 geopend is, is vergroot naar 485 m2 met daarin een bakery, laundry  en bloemenshop. Tevens is er een kettingwasstraat bijgebouwd. Daarnaast beschikt D!VERS over een grote verhuur-afdeling met open en dichte aanhangwagens, paardentrailers, autoambulances, skiboxen en sneeuwkettingen. Momenteel zijn er 43 werknemers in dienst. Tevens zijn er op het terrein Mekki’s Barbershop, Beautysalon “Beauty Queens by Anne” en autopoetsbedrijf Exclusive Detailing gevestigd.

De grootse uitdaging van D!VERS is momenteel de energietransitie. Het station heeft 4 elektrische oplaadpunten en biedt CNG brandstof aan.  CNG (aardgas) is momenteel de meest schone fossiele brandstof en een milieuvriendelijk alternatief voor diesel, benzine of LPG.Op dit moment wordt er een haalbaarheidsonderzoek gedaan naar het aanbieden van waterstof en LNG. LNG (vloeibaar aardgas) is een schone brandstof, speciaal voor zwaar transport zoals vrachtauto’s en grote schepen. Binnen de transportsector is het de schoonste brandstof die je op dit moment kunt tanken.

Hierbij willen we graag gaan samenwerken met Woerdense  ondernemers voor het zelf produceren van groene waterstof in Woerden en  een duurzame toekomst voor de mobiliteit.

Kijk voor meer informatie op www.diverswoerden.nl of bel met Henk van Os 06-24426666.