Duurzaamheid

Nederland moet verduurzamen. Onze energievoorziening, ons voedselsysteem en onze economie zullen de komende decennia fors veranderen. Duurzaamheid is een breed begrip, maar het komt er in het kort op neer dat in een duurzame wereld mens (people), milieu (planet) en economie (profit) met elkaar in evenwicht zijn, zodat we de aarde niet uitputten.

We zijn er ook in Woerden steeds meer van bewust dat we niet op dezelfde voet door kunnen gaan met het opmaken van onze grondstoffen. Bedrijven zien inmiddels ook in dat duurzaam ondernemen de nodige kansen biedt. Uit onderzoek blijkt dat 88% van alle Nederlanders vindt dat bedrijven moeten investeren in duurzaamheid.

OKW werkt binnen het Platform Ondernemers Vereniging Woerden (POVW) samen met de gemeente Woerden om initiatieven te ontplooien die ons bewustzijn vergroten. De werkgroep is inmiddels twee keer bij elkaar geweest en komt op korte termijn met de eerste concrete acties. De acties waarop vanuit het POVW wordt ingezet zijn om u te informeren en enthousiasmeren. Binnenkort hierover meer.

Heeft u ideeën of een initiatief? Laat het ons weten!

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1579868732297{margin-top: 20px !important;}” z_index=””][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”21702″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”21701″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]